B ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Σ. Αυλίδας-Δόξα Διρφύων/Μεσσαπίων την Κυριακή στη μνήμη του Γ. Τσομάκα

Φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Διρφύων/Μεσσαπίων θα δώσει την Κυριακή ο Γ.Σ. Αυλίδας, στη μνήμη του Γιώργου Τσομάκα, αθλητή του συλλόγου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή το 2014.

Ο Γ.Σ. Αυλίδας, κάθε χρόνο διοργάνωνε τουρνουά στη μνήμη του Γ. Τσομάκα, όμως φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος και που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, θα πραγματοποιηθεί ένας φιλικός αγώνας και από την επόμενη σεζόν, το τουρνουά θα πραγματοποιείται και πάλι, στην κανονική του μορφή.

Λόγω των δύσκολων συγκυριών και της γενικής αβεβαιότητας που επικρατεί, το Δ.Σ. του συλλόγου μας αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί φέτος το τουρνουά ”Γεώργιος Τσομάκας” με την κανονική του μορφή. Αντ’ αυτού και για να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη του φίλου μας, θα γίνει ένας αγώνας την Κυριακή 10 Οκτώβριου στης 6.00 μ.μ. με αντίπαλο την Δόξα Διρφύων/Μεσσαπίων.
Υποσχόμαστε του χρόνου να επιστρέψουμε στην συνηθισμένη φόρμα του τουρνουά, όπως αυτό έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και ειδικά την οικογένεια του Γιώργου.
Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Αυλίδας τηρώντας βέβαια όλα τα πρωτοκολλά covid 19 όπως αυτά ισχύουν”.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou