B ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Ο Γιάννης Μητρόπουλος στον Απόλλωνα Χαλκίδας!

Ο Απόλλων Χαλκίδας προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση λίγες μέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΣΕ, αποκτώντας τον Γιάννη Μητρόπουλο, που αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Ηλία Τομαρά με το ταλέντο αλλά και την εμπειρία του!

Ο Γιάννης Μητρόπουλος, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του μπάσκετ της Περιφέρειας, με συμμετοχή στο παρελθόν ακόμα και σε αγώνες Euroleague με το Περιστέρι!

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Λοκρό Αταλάντης, ενώ έχει παίξει σε αρκετές ακόμα ομάδες της Περιφέρειας, τόσο σε Εθνικές κατηγορίες όσο και στο τοπικό πρωτάθλημα.

Σε ανακοίνωση του ο Απόλλων Χαλκίδας επισημαίνει: ”Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη μεταγραφή του Γιάννη Μητρόπουλου στην ομάδα μας! Ένας παίκτης-κόσμημα για τα τοπικά δεδομένα της Χαλκίδας και γενικότερα της Στερεάς Ελλάδας. Ο Γιάννης, με την εμπειρία του και τις τεράστιες μπασκετικές εικόνες που έχει, θα βοηθήσει τα μέγιστα τους στόχους της ομάδας και αποτελεί τιμή μας, να τον έχουμε στον Απόλλωνα!”. 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou