Α ΕΣΚΑΣΕ

Αποστόλης Αναστασίου: ”Από τα καλύτερα ματς των τελευταίων ετών στην ΕΣΚΑΣΕ”

Ο Αποστόλης Αναστασίου χαρακτήρισε τον χθεσινό αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον ΓΑΣ Άμφισσας ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων στα τοπικά πρωταθλήματα, με πολλές εναλλαγές σε σκορ και σε συναισθήματα. Τόνισε, πως όποιος και αν κέρδιζε θα ήταν δίκαιο όπως κύλησε ο αγώνας, ενώ σημείωσε πως η ομάδα του ”πλήρωσε” στο τέλος της κανονικής διάρκειας μια λάθος αμυντική συνεργασία που οδήγησε το ντέρμπι στην παράταση.

”Έγινε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, με πολλές εναλλαγές στο σκορ αλλά και στα συναισθήματα. Όπως πήγε το ματς και οι δύο ομάδες δικαιούνταν τη νίκη, όποιος και αν κέρδιζε θα ήταν δίκαιο. Εμείς, βρεθήκαμε πολύ κοντά για να τα καταφέρουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας, όταν προηγηθήκαμε με 3 πόντους, όμως μια λάθος αμυντική συνεργασία, δεν μας επέτρεψε να κάνουμε φάουλ όπως είχαμε σχεδιάσει, με αποτέλεσμα ο Μαμαρέλης να πετύχει ένα μεγάλο τρίποντο και να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση. Σε αυτό το σημείο και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τον αγώνα και τα κατάφεραν τελικά οι αντίπαλοι μας. Εμείς, πληρώσαμε την αστοχία μας από τις βολές, μόνο στην παράταση χάσαμε 8, ενώ οι αντίπαλοι μας στο ίδιο διάστημα εξακολούθησαν να βάζουν μεγάλα σουτ από μακρινή απόσταση.

Θεωρώ πάντως πως είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς, όμως ακόμα ψάχνουμε να βρούμε εκείνες τις σταθερές στο παιχνίδι μας, που θα πατήσουμε πάνω τους, που θα είναι η βάση μας ώστε διαρκώς να βελτιωνόμαστε. Πρέπει σε πρώτη φάση να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και να περιορίσουμε τα σκαμπανεβάσματα που μας χαρακτηρίζουν”.

Σχετικά άρθρα

Χωρίς αγώνα αυτή την Παρασκευή η Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (4-8 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (4-5/12)

pannikolaou