Α ΕΣΚΑΣΕ

Αποστόλης Αναστασίου: ”Στο ίδιο έργο θεατές”

Ο προπονητής του Κάδμου Αποστόλης Αναστασίου είδε για μια ακόμα φορά φέτος την ομάδα του να μην μπορεί να κρατήσει την υπέρ της διαφορά, χάνοντας από τον Απόλλωνα Λιβαδειάς στο τέλος, με 56-58, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του και για την τελευταία φάση του αγώνα, στο φάουλ πάνω στον Παπαδάκη, που όπως υποστηρίζει, έπρεπε να δοθεί ως αντιαθλητικό.

Στις δηλώσεις του στο Stereabasket ο κόουτς του Κάδμου τόνισε: ”Για άλλη μια φορά, βρεθήκαμε φέτος στο ίδιο έργο θεατές. Η ομάδα μου, ενώ κατάφερε μετά τη γ’ περίοδο να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να προηγηθεί ακόμα και με 7 πόντους, για μια ακόμα φορά, πετάξαμε στο τέλος, μέσα σε ένα λεπτό, στα σκουπίδια, ότι είχαμε καταφέρει μέχρι τότε. Αυτό, είναι ένα φαινόμενο που έχει επαναληφθεί πολλές φορές φέτος και μπορεί να είμαστε πράγματι μια νέα ομάδα με ένα εντελώς καινούργιο κορμό, αλλά δεν γίνεται να μην είμαστε στο τέλος συγκεντρωμένοι, ακόμα και οι πιο έμπειροι παίκτες μας, ώστε να διασφαλίσουμε τη νίκη μας, με αποτέλεσμα πλέον, να έχουμε βρεθεί σε δύσκολη βαθμολογική θέση. 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λιβαδειά και να σταθώ επίσης, στην τελευταία φάση του αγώνα, που για εμένα είναι καθοριστική, καθώς όταν μιλάμε για ένα αγώνα που πάει στον πόντο, η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική. Κατά τη γνώμη μου, γίνεται καθαρό αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Παπαδάκη το οποίο δόθηκε ως απλό φάουλ με το σκορ στο 56-58, κάτι που σημαίνει, πως θα είχαμε εκτός από τις βολές και την κατοχή δική μας για τα τελευταία δευτερόλεπτα”.

 

Σχετικά άρθρα

M.V.P. Α’ ΕΣΚΑΣΕ (14η αγωνιστική): Ο Σταμάτης Βουρτζούμης του Άρη Θήβας!

pannikolaou

Video από τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-ΓΑΣ Βασιλικού 88-83 (photo στιγμές από τον αγώνα)

pannikolaou