Α ΕΣΚΑΣΕ

Βαγγέλης Ματσαγγούρας: ”Με 4′ μπάσκετ δεν κέρδισε κανένας”

Ο κόουτς του Άρη Θήβας Βαγγέλης Ματσαγγούρας τόνισε στις δηλώσεις του πως με 4′ μπάσκετ δεν κέρδισε κανένας, σημειώνοντας πως για 36′ οι παίκτες του έκαναν πολύ κακή εμφάνιση την οποία και πλήρωσαν με ήττα από τον Γ.Σ. Ιτέας.

Ο κόουτς χαρακτήρισε επίσης αυτή την ήττα ως διδακτική, λέγοντας πως θα τους βοηθήσει ώστε ‘‘να προσγειωθεί το μυαλό μας μέσα στο κεφάλι μας”. 
Με 4′-4,5′ μπάσκετ δεν κέρδισε κανένας και δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε ούτε εμείς. Δυστυχώς, το μυαλό μας είχε μείνει στην προηγούμενη αγωνιστική και στην Ιτέα ταξίδεψε μόνο το σώμα μας. Κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση, με κακές επιλογές, παιδαριώδη λάθη, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να τα καταφέρει, βάλαμε στην εξίσωση και τον κόσμο τους, αφήσαμε τον αντίπαλο να σουτάρει όσα τρίποντα ήθελε…η ψυχή του και η ζημιά έγινε. 
Στα τελευταία 4′ το μυαλό επέστρεψε στο κεφάλι μας, παίξαμε το μπάσκετ που μπορούμε και καταφέραμε να γυρίσουμε τον αγώνα, να τον ισοφαρίσουμε και να πάμε στην παράταση. Εκεί όμως, έχοντας χάσει ήδη δύο παίκτες με φάουλ, έχοντας τον Παναγιωτίδη εκτός με το ξεκίνημα της παράτασης λόγω μιας στιχομυθίας με την εξέδρα και λόγο μετά εκτός με φάουλ και τον Θωμά, ήταν αδύνατο, χωρίς 4 βασικούς παίκτες να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. 
Συγχαρητήρια στην Ιτέα και στον Χρήστο Μωραΐτη για τη νίκη τους. Για εμάς, αυτή η ήττα είναι διδακτική, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, ώστε να προσγειωθεί το μυαλό μας μέσα στο κεφάλι μας, να δουλέψουμε περισσότερο, γιατί στη θεωρία είμαστε καλοί, αλλά αυτό πρέπει να φανεί και στην πράξη μέσα στο παρκέ”. 

Σχετικά άρθρα

Video από την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Αποστόλης Αναστασίου: ”Στο ίδιο έργο θεατές”

pannikolaou

Νίκος Παπούλιας: ”Δείξαμε πως ξέρουμε να αγωνιζόμαστε με καθαρό μυαλό”

pannikolaou