Α ΕΣΚΑΣΕ

Ηλίας Χαντζής: ”Στο ίδιο έργο θεατές”

Ο Ηλίας Χαντζής είδε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι την ομάδα του να φτάνει μια ανάσα από τη νίκη αλλά να μην τα καταφέρνει, χάνοντας από τον πρωτοπόρο και αήττητο Λοκρό, με 64-65 στο τέλος.

Ο ίδιος, στις δηλώσεις του τόνισε πως στοίχησε η απειρία και η κούραση, δηλώνοντας περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα.

Δυστυχώς ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Σε άλλο ένα παιχνίδι 4ο στην σειρά διεκδικούμε την νίκη και την χάνουμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Σήμερα είχαμε απέναντι μας την ποιοτικότερη κατά την γνώμη μου ομάδα του πρωταθλήματος, που απαρτίζεται από αθλητές με μεγάλη εμπειρία και αγωνιστική αξία. Παρ’ όλα αυτά, ενώ στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί και πολύ soft στο αμυντικό κομμάτι, τα υπόλοιπα 30 λεπτά είχαμε καλή συγκέντρωση και μεγάλη αγωνιστικότητα.

Η καλή αμυντική μας συμπεριφορά και κάποιες στοχευμένες επιλογές στην επίθεση, έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Για ένα ακόμα παιχνίδι η απειρία μας που έφερε κάποια τακτικά λάθη, η κούραση και το όχι καθαρό μυαλό στο τέλος, μας οδήγησε σε μια ακόμα ήττα.

Είμαι πολύ περήφανος για την συμπεριφορά όλων των παικτών μου ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια πίστη και να συγχαρώ την ομάδα του Λοκρού για τη νίκη της καθώς και τον coach της ομάδας και να τους ευχηθώ να πετύχουν τους στόχους τους”.

Σχετικά άρθρα

14 Ιουνίου 1987: Χρόνια πολλά Ελληνικό μπάσκετ!

pannikolaou

Τελικός Πολεμικής Αεροπορίας: 114 Π.Μ.-Μ. ΓΕΑ 73-77

pannikolaou

Ανακοίνωσε Γιάννη Βλάχο η ΠΑΠΕΛ!

pannikolaou