Α ΕΣΚΑΣΕ

Ηλίας Χαντζής: ”Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση”

Ο Ηλίας Χαντζής είδε την ομάδα του να γνωρίζει χθες την πέμπτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με τον ίδιο τρόπο όπως και όλες οι προηγούμενες, χάνοντας και πάλι στις λεπτομέρειες, αυτή τη φορά στη Λιβαδειά από τον Απόλλωνα στην παράταση και αφού προηγουμένως στην κανονική διάρκεια έφτασε λίγο πριν το τέλος στο +6.

Ο κόουτς του Πρωτέα χαρακτήρισε την ομάδα του ως ιδανικούς αυτόχειρες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν είσαι μπροστά με + 6 πόντους και έχεις και την κατοχή της μπάλας, αν διαχειριστείς σωστά το χρόνο, απλά δεν χάνεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

”Ιδανικοί αυτόχειρες καθώς σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Όταν προηγείσαι 2 λεπτά πριν το τέλος με 6 πόντους, έχοντας και την κατοχή της μπάλας, με ότι εμφάνιση ή λάθος έχει γίνει μέχρι εκείνη την στιγμή ,αν διαχειριστείς το χρόνο, απλά δεν χάνεις.

Είμαι απόλυτα υπεύθυνος για την εικόνα των τελευταίων λεπτών της ομάδας και πρέπει επειγόντως να αλλάξει η κατάσταση γιατί μας έχουνε τελειώσει οι δικαιολογίες. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Λιβαδειάς που πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τελικά πήρε τη νίκη και να της ευχηθώ καλή συνέχεια”.

Σχετικά άρθρα

Ερμής Σχηματαρίου-Επίλεκτοι ΕΣΚΑΣΕ για φιλανθρωπικό σκοπό στις 18 Δεκεμβρίου!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (10-15 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Πρόσκληση σε συνάντηση από την ΕΟΚ προς όλους τους φορείς και τους κριτές!

pannikolaou