Α ΕΣΚΑΣΕ

Μάριος Σκαλτσάς: ”Με τον τρόπο που παίξαμε αξίζαμε να νικήσουμε”

Ο προπονητής της Αλιάρτου Μάριος Σκαλτσάς είδε την ομάδα του να κάνει ένα εντυπωσιακό β’ ημίχρονο και να φτάνει μια ανάσα από μια μεγάλη νίκη στη Θήβα επί του Άρη, αλλά στο τέλος να χάνει στις λεπτομέρειες με ένα πόντο (75-74).

Παρ’ όλα αυτά, ο Μάριος Σκαλτσάς ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως πάλεψαν για τη νίκη έχοντας σωστή νοοτροπία.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

‘Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με σασπένς, που χαρήκαμε όλοι, κόσμος, παίκτες και προπονητές. Τέτοια παιχνίδια, είναι διαφήμιση για το τοπικό μπάσκετ. Εμείς, παλέψαμε σε όλο το παιχνίδι και πιστεύω ότι με τον τρόπο τον οποίο αγωνιστήκαμε, αξίζαμε να νικήσουμε  αλλά στο τέλος οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν και είχαν σωστή νοοτροπία. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν μετατρέψαμε αυτή την προσπάθεια σε νίκη.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη Θήβας και στον φίλο προπονητή Β. Ματσαγγούρα! Εμείς τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στον ΓΑΣ Βασιλικού, πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να το κερδίσουμε”.

Σχετικά άρθρα

Με επιτυχία το 2ο τουρνουά 3 on 3 ”Τάσος Μπαλάφας” (pics)

pannikolaou

Το πρακτικό της ΕΣΚΑΣΕ με την απόρριψη του αιτήματος αναβολής του αγώνα Κάδμος-Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Ανανέωσε με Στεφάνου η ΠΑΠΕΛ!

pannikolaou