Γ ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Γ.Σ. Στύρων έγινε…8 ετών!

Ο Γ.Σ. Στύρων γιορτάζει σήμερα τα 8 χρόνια από την ίδρυσή του, ξεκινώντας την πορεία του στις 30 Νοεμβρίου του 2013, έχοντας μέσα σε αυτά τα χρόνια κερδίσει πάνω απ’ όλα το σεβασμό για τη σοβαρή δουλειά που κάνει υπό αντίξοες συνθήκες.

Δεν είναι εύκολο άλλωστε σήμερα στην επαρχία να μπορείς να συντηρήσεις μια ομάδα, πόσο μάλλον στα απομακρυσμένα και χωρίς κλειστό γυμναστήριο Στύρα, με την επιτυχία κατά κύριο λόγο του Παναγιώτη Χουλιαρά και της Αλεξία Κωνσταντινίδου, να αποκτά ιδιαίτερη αξία καθώς έχει επιτευχθεί υπό δύσκολες συνθήκες!

Ο Γ.Σ. Στύρων, που έχει ως έδρα για τα αγωνιστικά του τμήματα το κλειστό του Αλιβερίου που απέχει 45 χιλιόμετρα από τα Στύρα, κατεβαίνει στα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων, παμπαίδων και ανδρών, ενώ έχει συνολικά 80 παιδιά που αθλούνται στις ακαδημίες του, κάνοντας προπόνηση στο ανοικτό γήπεδο του Σχολείου της περιοχής, με τον καλύτερο…μάρτυρα να αποτελεί η παραπάνω φωτογραφία!

Παράλληλα, ο Γ.Σ. Στύρων είναι μια ομάδα που δεν περιορίζεται μόνο στα παραπάνω, αλλά κάνει διάφορες δράσεις για τους μικρούς αθλητές, όπως φιλικά και εκδρομές στην Αθήνα, τουρνουά μπάσκετ κάθε καλοκαίρι με συμμετοχή ομάδων εντός και εκτός Νομού, αλλά και διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις!

Σε ανάρτηση του σήμερα με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων, ο Γ.Σ. Στύρων επισημαίνει: ‘‘Ευχόμαστε ο προστάτης του συλλόγου μας, ο Άγιος Ανδρέας, να δίνει δύναμη στους αθλητές/αθλήτριες μας και στις οικογένειες τους! Χρόνια πολλά στο σύλλογό μας! Μακάρι, μέχρι ο κύκλος μας να τελειώσει, όλα αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να στεγαστούν σε ένα κλειστό γυμναστήριο. Μετά από 8 χρόνια σε πολύ αντίξοες συνθήκες, το αξίζουν!”.

Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ: Βαθμολογίες & σκόρερς (9η αγωνιστική 26-27/11)

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ: Α.Ε.Ν. Αρτάκης-Απόλλων Χαλκίδας (pics)

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΧΒΑ-Α.Σ. Καρυστίας 42-35

pannikolaou