ΚΡΙΤΕΣ

Ο Τάσος Μπασούκος χρονομέτρης στον αγώνα Euroleague Ολυμπιακός-Μονακό!

Ο Χαλκιδέος κριτής του Συνδέσμου Πειραιά Τάσος Μπασούκος ήταν χρονομέτρης χθες στον αγώνα της Euroleague μεταξύ Ολυμπιακού-Μονακό, στον οποίο οι ”ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 86-65!

Ο Τάσος Μπασούκος, που ξεκίνησε ως κριτής από τον τοπικό σύνδεσμο το 1998, στον οποίο διατέλεσε και Γενικός Γραμματέας, μεταπήδησε για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους από το 2004 στον Πειραιά, για να μεταγραφεί στον αντίστοιχο σύνδεσμο κριτών.

Ως κριτής του ΣΚΚΑΣΕ το τελευταίο του παιχνίδι ήταν το 2004 ο μικρός τελικός του κυπέλλου Ελλάδας Περιστέρι-Απόλλων Πατρών 94-73,  που είχε γίνει στη Λαμία, ενώ από το 2012 είναι κριτής Α1.

Το χθεσινό παιχνίδι για τη Euroleague ήταν το πρώτο του στην κορυφαία διοργάνωση και είχε ως παρτενέρ του μαζί τον Βασίλη Καραγκιουλέ, πρόεδρο του τοπικού συνδέσμου κριτών Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη Euroleague με τη χρήση του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνος, οι κριτές είναι πλέον μόλις δύο, ο χρονομέτρης αγώνα και ο χρονομέτρης 24”, με τις υπόλοιπες θέσεις να καλύπτονται από τη στατιστική υπηρεσία.

Σχετικά άρθρα

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (26-28/11)

pannikolaou

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (19-24/11)

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποια ομάδα θα επικρατήσει στο ντέρμπι της Δευτέρας 22/11;

pannikolaou