ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Τουρνουά ”Φίλοι στο μπάσκετ” με Ερμή Σχηματαρίου και ΓΑΣ Ν. Αρτάκης! (pics)

Το καθιερωμένο Σαββατιάτικο τουρνουά ”Φίλοι στο μπάσκετ” του Ερμή Σχηματαρίου, είχε καλεσμένο αυτή τη φορά τις ακαδημίες του ΓΑΣ Ν. Αρτάκης, με τους μικρούς αθλητές των δύο ομάδων, αγόρια και κορίτσια, να παίζουν και να διασκεδάζουν με το αγαπημένο τους άθλημα!

Σε ανακοίνωση του ο Ερμής Σχηματαρίου αναφέρει: ”Η αθλητική δράση του συλλόγου μας συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία … 4η ήμερα σημερινοί καλεσμένοι μας, οι ακαδημίες του Γυμναστικος Αθλητικός Σύλλογος Νέας Αρτάκης τους οποίους ευχαριστούμε που αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας.  Αξίες όπως σεβασμός, επιβράβευση, αναγνώριση, φιλία, κατέκλυσαν το γήπεδο μας … Το χαμόγελο και ο ενθουσιασμός των παιδιών είναι η απόλυτη επιβεβαίωση πως το μέλλον του αθλητισμού είναι αυτά τα παιδιά!!!
Ευχαριστούμε τα παιδιά μας, τα αναπτυξιακά τμήματα του Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρου academy by Nikos Oikonomou που φιλοξένησαν με τον πιο φιλόξενο τρόπο τους νέους μας ” Φίλους του Μπασκετ ” όπως επίσης και τα παιδιά από την Αρτάκη για τον τόσο όμορφο αγώνα που έδωσαν”.
Για να δείτε τις φωτογραφίες από τους σημερινούς αγώνες των ακαδημιών πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Ερμής Σχηματαρίου 79-27

pannikolaou

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Α.Ε.Ν. Αρτάκης 38-49

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (24/2). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou