Α ΕΣΚΑΣΕ

Αγαπητός Γίδας: ”Πιστέψαμε στη νίκη και τα καταφέραμε”

Ο κόουτς του ΓΑΣ Άμφισσας Αγαπητός Γίδας έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Γ.Σ. Ιτέας, τονίζοντας πως κατάφεραν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους βάζοντας την μπάλα στο ζωγραφιστό, αλλά και ψύχραιμοι στο φινάλε, όταν και ευστόχησαν σε μεγάλα σουτ από την περιφέρεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο stereabasket.gr:

”Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πίστεψαν στη νίκη απ΄ την αρχή και κατάφεραν στο τέλος να τη κερδίσουν. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που παίζουμε με αυτές τις εντάσεις και να κρίνεται στο τέλος. Δεν ήταν ένας καλός ποιοτικά αγώνας εμείς είχαμε παραπάνω άγχος και πίεση απ’ όσο θα έπρεπε και αυτό μας οδήγησε σε πολλά λάθη στην αρχή με αποτέλεσμα να κυνηγάμε από νωρίς. Στη συνέχεια μένοντας στο πλάνο μας, πιέσαμε πολύ στην άμυνα, βάλαμε τη μπάλα στο ζωγραφιστό με υπομονή και με καλές επιλογές γυρίσαμε το παιχνίδι.

Με την άμυνα της Ιτέας προσαρμοσμένη στους ψηλούς μας είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ και πιστεύω εάν ήμασταν πιο ψύχραιμοι και σουτάραμε όπως συνήθως και όχι με 5/28 ίσως να μη πηγαίναμε σε αυτό το φινάλε, βέβαια στο τέλος μπήκανε μεγάλα σουτ 4 απ’ τα 5 εύστοχα που είχαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι. Ωραία ατμόσφαιρα, αθλητικό κλίμα και συνθήκες για να χαίρεσαι το άθλημα. Εμάς φαίνεται ότι μας έχει κάνει καλό η επιστροφή στο όνομα του παρελθόντος του ιστορικού ΓΑΣ Άμφισσας και χαιρόμαστε τη κάθε στιγμή που φοράμε αυτά τα χρώματα. Κρατάμε τη νίκη βάζουμε την ομάδα πάνω απ’ όλα και πάμε για το επόμενο παιχνίδι”.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou