Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανέστης Μάτος: ”Με καθαρό μυαλό και πιο τυχεροί στο τέλος φτάσαμε στη νίκη”

Ο προπονητής και συνάμα παίκτης του Λοκρού Ανέστης Μάτος, είδε την ομάδα του να παίρνει μια δύσκολη νίκη απέναντι στον Πρωτέα Σχηματαρίου με 64-65, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής και σε δηλώσεις του στο stereabasket τόνισε:

‘Ήταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για την αντίδραση που έδειξαν στο τέλος και πήραμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη που μας διατηρεί αήττητους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πρωτέας Σχηματαρίου είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες και η ποιότητα του αντιπάλου σε συνδυασμό με την απουσία του Πάσσα και τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών στη διάρκεια της εβδομάδας, καθιστούσαν αυτό το ματς επικίνδυνο. Στο τέλος, με καθαρό μυαλό, με σωστές επιλογές, φτάσαμε στη νίκη, που θα έλεγα πως την πήρε ο πιο τυχερός που ήμασταν εμείς, καθώς δύο ελεύθερα σουτ στο τέλος του Πρωτέα, δεν βρήκαν το στόχο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πρωτέα για την εμφάνιση της, τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Για εμάς τώρα, μεσολαβεί μια εβδομάδα διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά όχι και των προπονήσεων, καθώς αμέσως μετά ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια, με τον Κάδμο και την ΑΕΕΠ Χαλκίδας, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, που όπως έχω πει πολλές φορές και δικαιώνομαι βάση της εξέλιξης και του δικού μας αγώνα χθες, δεν υπάρχουν ακλόνητα φαβορί, αλλά αρκετές ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη νίκη σε κάθε ματς. 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou