Α ΕΣΚΑΣΕ

Αποστόλης Αναστασίου: ”Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας, χάσαμε στις λεπτομέρειες”

Ο κόουτς του Κάδμου Αποστόλης Αναστασίου έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον πρωτοπόρο Λοκρό, τονίζοντας πάντως, πως από εδώ και στο εξής οι καλές εμφανίσεις θα πρέπει να συνδυάζονται και από τα ανάλογα αποτελέσματα, καθώς το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι πιο βατό για την ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο stereabasket: ”Ξέραμε ότι παίζαμε με μια αήττητη ομάδα, που έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους από τους δικούς μας, όμως παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας ανταποκριθήκαμε και πιστεύω πως δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα από το χθεσινό παιχνίδι. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας για το συγκεκριμένο αγώνα, καταφέραμε να περιορίσουμε την πολύ καλή επίθεση του Λοκρού, ιδίως όταν αγωνίζεται μέσα στην Αταλάντη, κάτι που φαίνεται από τους 61 πόντους που δεχθήκαμε. Μια αμυντική προσπάθεια, που ξεκίναγε από τη δική μας επίθεση και από τον τρόπο που παίζαμε, με σωστές επιλογές που δεν έδινε τη δυνατότητα στους αντιπάλους μας να τρέξουν.

Ήταν ένα ντέρμπι, που κρίθηκε στο τέλος, με την πιο έμπειρη ομάδα του Λοκρού να κερδίζει στις λεπτομέρειες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, αγώνα με αγώνα βελτιωνόμαστε, όμως αυτό δεν αρκεί καθώς θα πρέπει να αρχίσουμε και να κερδίζουμε. Για εμάς ακολουθεί τώρα μια σειρά αγώνων με ένα πιο βατό πρόγραμμα, από το οποίο θέλουμε να αποκομίσουμε διπλά οφέλη, καθώς εκτός των καλών εμφανίσεων που θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε, θα πρέπει να ξεκινήσουμε και να κερδίζουμε ώστε να ξεφύγουμε από επικίνδυνες καταστάσεις”. 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou