Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αναβολή λόγω κρουσμάτων covid στον αγώνα Κορωπί-Βούρειος Χίου

Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid αναβλήθηκε ο αγώνας για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής όπου συμμετέχει και ο Τελεθριακός, Κορωπί-Βούρειος Χίου, στον οποίο μετά από συμφωνία των δύο ομάδων έγινε και αλλαγή της έδρας.

Θυμίζουμε, πως την περασμένη αγωνιστική είχε αναβληθεί ο εκτός έδρας αγώνας του Κορωπίου με τον Πορφύρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: ”Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο σωματείο ΓΣ Κορωπίου ο αγώνας ΓΣ Κορωπίου-Βούρειος ΑΟΛ της 28/11/2021, για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αναβάλλεται και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων για αμοιβαία αλλαγής έδρας ορίζεται να διεξαχθεί ως εξής:

Α) ο αγώνας ΓΣ Κορωπίου – Βούρειος ΑΟΛ για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί στις 03/12/2021, ώρα 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΧΙΟΥ με γηπεδούχο τον ΒΟΥΡΕΙΟ ΑΟΛ και φιλοξενούμενο τον ΓΣ Κορωπίου.

Β) ο αγώνας Βούρειος ΑΟΛ – ΓΣ Κορωπίου για την 14η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, της 20/02/2022 αντί ώρας 16.00 και του κλειστού γυμναστηρίου ΧΙΟΥ, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Παπασιδέρης», με γηπεδούχο τον ΓΣ Κορωπίου και φιλοξενούμενο τον Βούρειο ΑΟΛ”.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou