Α ΕΣΚΑΣΕ

Παναγιώτης Μιχαήλ: ”Με σωστές επιλογές στο τέλος πήραμε τη νίκη”

Ο κόουτς της ΑΕΕΠ Χαλκίδας Παναγιώτης Μιχαήλ σημείωσε στις δηλώσεις του, πως η ομάδα του κατάφερε στο τέλος να ”διαβάσει” καλύτερα το παιχνίδι και να φτάσει στην εκτός έδρας νίκη, σε ένα αγώνα που όπως είπε, όποιος και αν κέρδιζε, όπως εξελίχθηκε, θα ήταν δίκαιο.

Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, όπως άρμοζε μεταξύ δύο ομάδων που ήταν μαζί στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ένα σκληρό παιχνίδι, που εμείς στην μεγαλύτερη διάρκεια του ήμασταν πίσω στο σκορ, αλλά που πάντα το ελέγχαμε, καθώς ποτέ δεν χάσαμε την επαφή με τον αντίπαλο.

Στο τέλος, το ματς κρίθηκε σε κάποιες άμυνες που παίξαμε καλύτερα, αλλά και το γεγονός ότι διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι και με σωστές επιλογές καταφέραμε να μπούμε για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης, με δύο μεγάλα σουτ του Αγγελέτου και του Κολοβού και στο τέλος να πάρουμε τη νίκη με την ασίστ του Κουτσογιάννη στον Σπανό. 

Όποιος και αν κέρδιζε, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θα ήταν δίκαιο, εμείς κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Λοκρό.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Άμφισσας, την οποία και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou