ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Εκτός προστάζ διαιτητής παρότι πληρούσε τα κριτήρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός των προστάζ του Μαΐου 2022, έμεινε διαιτητής, καθώς έτσι αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. συνδέσμου, παρότι πληρούσε τα κριτήρια για να συμμετέχει, αποφασίζοντας να στείλει τα τρία υπόλοιπα μέλη του και ενώ δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός για το πόσα μέλη μπορούν να επιλεγούν ώστε να συμμετέχουν.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής που έμεινε εκτός, πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις, έχοντας μόνο μια απόκλιση στο όριο ηλικίας καθότι 33 ετών (το όριο είναι έως 30 ετών αλλά υπάρχει μια ελαστικότητα 2-3 ετών σε εξαιρετικές περιπτώσεις), έχοντας γεμάτες χρονιές στα τοπικά πρωταθλήματα και ιδίως σε εκείνο της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Το ενδεχόμενο επιχείρημα όμως που θα μπορούσε να υπάρξει για την απόρριψη λόγω ηλικίας, καταρρίπτεται την ίδια στιγμή από το γεγονός, ότι αποφασίστηκε στα προστάζ να πάει μεταξύ άλλων, ένας επίσης καλός διαιτητής με γεμάτες χρονιές στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά ηλικίας 38 ετών!

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση, όταν και θα έχουν γίνει γνωστά επισήμως τα ονόματα των νέων διαιτητών από όλη την Ελλάδα που θα λάβουν μέρος στα προστάζ του Μαϊου.

Σχετικά άρθρα

Νέος πρόεδρος των διαιτητών ο Αντώνης Σπυρόπουλος!

pannikolaou

Πρωταθλητής στο τένις ο Νίκος Αρτσίτας!

pannikolaou

Photo album από τις εκλογές των διαιτητών!

pannikolaou