Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά παμπαίδων που διοργάνωσε η Ακαδημία Ιστιαίας, με τη συμμετοχή ακόμα των Κάδμου, Λοκρού και Γ.Σ. Στύρων.
Ο Κάδμος ήταν ο νικητής του τουρνουά επικρατώντας στον τελικό του Γ.Σ. Στύρων ενώ ο Λοκρός πήρε τη 3η θέση κερδίζοντας την Ακαδημία Ιστιαίας.
Σε ανακοίνωση τους οι διοργανωτές σημείωσαν: ”Στη δεύτερη και τελευταία μέρα του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά παμπαίδων, ο Κάδμος ήταν η ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό σε ένα ματς – διαφήμιση του αθλήματος που αγαπάμε. Την τρίτη θέση στον μικρό τελικό κατέλαβε ο Λοκρός Αταλάντης. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν – σε αθλητές και προπονητές – και ευχόμαστε σαν Ακαδημία Ιστιαίας μια χρονιά υγιή, ευήμερη, με όμορφες μπασκετικές στιγμές. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά αυτό”.
Για να δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά πατήστε ΕΔΩ