ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στις ακαδημίες του Ερμή Σχηματαρίου ο…Άγιος Βασίλης!

Στην προπόνηση των ακαδημιών του Ερμή Σχηματαρίου έκανε την εμφάνιση του ο…Άγιος Βασίλης μοιράζοντας δώρα στους μικρούς αθλητές, που χάρηκαν την κάθε στιγμή!

Σε ανακοίνωση του ο Ερμής, με ευκαιρία του τέλους της χρονιάς κάνει μεταξύ άλλων αναφορά στις δράσεις των ακαδημιών ”Φίλοι στο μπάσκετ που έγινε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα: ”Επιμένουμε σε έναν αθλητισμό με σεβασμό και όραμα!!! Επιμένουμε πως ο αθλητισμός είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας που ζεις .. Ένα μικρό σχολείο που τα μαθήματα του ,θα τα εισπράττεις για το υπόλοιπο της ζωης . Και έφτασε η στιγμή για την δράση “Φίλοι στο Μπάσκετ” να επιβραβεύσει τα δικά της παιδιά!!  Με την συμμετοχή τους στους φιλικούς αγώνες που διοργανώθηκαν κάθε Σάββατο από αρχές Οκτωβρίου μέχρι τώρα, τα παιδιά της Basketball Academy ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου by Nikos Oikonomou έγιναν “Φίλοι στο Μπάσκετ” με 10 διαφορετικές ακαδημίες, μοίρασαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια σε πάνω από 600 παιδιά που φιλοξενήσαμε και δίκαια απέκτησαν τον τίτλο του “Πρεσβευτή της Φιλίας στο Μπάσκετ”!

Μέσα από τους φιλικούς αγώνες, έμαθαν στην ευγενή άμιλλα, υγιή ανταγωνισμό, σεβασμό στον αντίπαλο και φιλοξενία. Αρχές και αξίες που πρεσβεύει ο προπονητής και υπεύθυνος των ακαδημιών Νίκος Οικονόμου, μεταδίδοντας τις στα παιδιά με κάθε ευκαιρία.

Το όραμα του συλλόγου γίνεται πράξη καθημερινά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλους, τα παιδιά που συμμετέχουν με ενθουσιασμό στις δράσεις των ακαδημιών και τους γονείς που μας εμπιστεύονται για την αθλητική τους ανάπτυξη”.

Για να δείτε τις φωτογραφίες από τη γιορτή του Ερμή Σχηματαρίου πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Άτλας Καρπενησίου-Έσπερος Λαμίας 58-42

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (27/11). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΑΓΕ Χαλκίδας-Α.Ε.Ν. Αρτάκης 9-69

pannikolaou