Α ΕΣΚΑΣΕ

Τάσος Γεωργίου: ”Δεν είχαμε σωστές επιλογές στο τέλος”

Ο κόουτς του ΓΑΣ Βασιλικού Τάσος Γεωργίου τόνισε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του έχασε τη συγκέντρωση της στην επίθεση στην τελευταία περίοδο, δίνοντας τη δυνατότητα στις Κονίστρες να επιστρέψουν στον αγώνα και τελικά να επικρατήσουν με 62-64.

Σημείωσε επίσης, πως παρά το όποιο κόστος, ο ίδιος θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στους νεαρους παίκτες της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: ”Καταρχήν, να δώσω συγχαρητήρια στις Κονίστρες για τη νίκη τους. Ήταν ένα ντέρμπι, στο οποίο καταφέραμε για τρία 10λεπτα να ελέγξουμε το ρυθμό, αλλά στο 4ο και καθοριστικό 10λεπτο, δεν είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση, δίνοντας την ευκαιρία στις Κονίστρες να καλύψουν τη διαφορά και στο τέλος να πάρουν και τη νίκη. 

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, κάτι που έγινε και χθες, παίζοντας σε όλο το β’ ημίχρονο με μικρούς. Ξέρουμε, πως αυτό έχει το κόστος του, έχει επιπτώσεις στην απόδοσή μας, αλλά μόνο μέσα από το παιχνίδι οι μικροί θα καταφέρουν να πάρουν εμπειρίες και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Τέλος, να δώσω συγχαρητήρια στους διαιτητές που κατάφεραν και κράτησαν ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ για την ομάδα μου να τονίσω, πως ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Άρη Αμφίκλειας εκτός έδρας και Άρη Θήβας στην έδρα μας, που θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις, για να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες”. 

Σχετικά άρθρα

Video από την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Γ.Σ. Ιτέας-Α.Ε. Καρύστου (photo album)

pannikolaou

Κοντά στο μπάσκετ της Β. Εύβοιας ο Φ. Λίτσας! (pics)

pannikolaou