ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Τουρνουά ακαδημιών ΑΕΕΠ Χαλκίδας και Απόλλωνα Χαλκίδας! (pics)

Το πρωί του Σαββάτου οι ακαδημίες της ΑΕΕΠ Χαλκίδας και του Απόλλωνα Χαλκίδας διοργάνωσαν τουρνουά μπάσκετ για τις ακαδημίες τους, με τους μικρούς αθλητές να χαίρονται την κάθε στιγμή, σε μια σειρά αγώνων ανά ηλικιακή ομάδα που ξεκίνησαν το πρωί και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι!

Σε αναρτήσεις τους οι δύο ομάδες σημείωσαν:
ΑΕΕΠ Χαλκίδας
Πολύ όμορφα φιλικά παιχνίδια μπάσκετ διεξήχθησαν το Σάββατο 11/12/2021 στο κλειστό Γυμναστήριο Πειραϊκής (Χαλκιά-Αναστασιάδη) μεταξύ των τμημάτων των Ακαδημιών μας με τα αντίστοιχα τμήματα του Απόλλωνα Χαλκίδας.
Ο Προπονητής μας Μιχαήλ Παναγιώτης κοουτσάρισε τα τμήματα μας.
Μέσα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον που δημιούργησαν οι επιτελείς των δύο ομάδων οι νεαροί παίκτες και παίκτριες όλων των τμημάτων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων τους.
Οι προπονητές αντίστοιχα είδαν την πρόοδο των παιδιών, την διαχείριση τους σε αγωνιστικές συνθήκες και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Άλλωστε στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να μπορέσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.
Η Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑΣ B.C. ευχαριστεί την Ακαδημία του Απόλλωνα Χαλκίδας και τους προπονητές της για τη σειρά παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκαν και ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν και άλλα παρόμοια τουρνουά μέσα στην αγωνιστική χρονιά”.
Απόλλων Χαλκίδας
”Ακόμα μια αγωνιστική δράση το Σάββατο 4/11 για τους μικρούς μας αθλητές στο κλειστό γήπεδο Πειραϊκής Πατραϊκης με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ B. C. 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΟΜΆΔΩΝ που βρέθηκαν στο γήπεδο για να αγωνιστούν και να διασκεδάσουν μαζί με τους προπονητές τους 
Ευχαριστούμε πολύ την ομάδας της ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΊΔΑΣ B.C και τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Μιχαήλ για την όλη όμορφη ατμόσφαιρα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο φιλικό”.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Άτλας Καρπενησίου-Έσπερος Λαμίας 58-42

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (27/11). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΑΓΕ Χαλκίδας-Α.Ε.Ν. Αρτάκης 9-69

pannikolaou