ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Φιλικά ακαδημιών για Πρωτέα Σχηματαρίου και Κάδμο! (pics)

Οι μικροί αθλητές του Πρωτέα Σχηματαρίου και του Κάδμου έδωσαν ραντεβού στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου στο Σχηματάρι, σε μια σειρά φιλικών αγώνων, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο δεν έπαιζε το αποτέλεσμα, αλλά η χαρά της συμμετοχής!

Ο Πρωτέας σε ανάρτηση του σημείωσε πως: ” Ένα κυριακάτικο πρωινό γεμάτο παιχνίδι για όλα τα τμήματα ακαδημιών. Υποδεχτήκαμε τον Κάδμο Θήβας σε ένα τουρνουά που χαρακτηριστικό του ήταν η μεγάλη συμμετοχή και το υπέροχο θέαμα που μας χάρισαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες. Ευχαριστούμε τους προπονητές Κο Αναστασίου Απόστολο και Κο Δεφίγγο Στέφανο για την άψογη συνεργασία. Ραντεβού στη Θήβα”.

Ο Κάδμος με τη σειρά του ανέφερε: ‘‘Στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου, ο Πρωτέας φιλοξένησε τις Ακαδημίες της ΕΣ Κάδμου. Το θέαμα και από τις δύο μεριές ήταν εξαιρετικό με τελικό νικητή το ΜΠΑΣΚΕΤ. Στις εγκαταστάσεις του Πρωτέα βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι και γονείς που παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Τις δύο Ακαδημίες, συνδέει μια ιδιαίτερη φιλία μεταξύ των υπευθύνων, των προπονητών και των αθλητών. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία”.

Σχετικά άρθρα

Ο Νίκος Φραγκούλης στον Ερμή Σχηματαρίου!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα παμπαίδων-παγκορασίδων (3-4 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα παμπαίδων-παγκορασίδων (3-4/12)

pannikolaou