Α ΕΣΚΑΣΕ

Άγκι Ιμπέζα: ”Δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε σπουδαία νίκη”

Ο κόουτς των Κονιστρών Άγκι Ιμπέζα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του μέσα στο Βασιλικό, τονίζοντας πως καταλυτικό ρόλο έπαιξε το γεγονός, ότι η ομάδα δεν έχασε την ψυχραιμία της παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: ”Πέρα από τα προβλήματα που είχαμε όλη την εβδομάδα με πολλές απουσίες από τις προπονήσεις, καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γνωρίζοντας από πριν, πως απέναντι σε μια σοβαρή και δουλεμένη ομάδα όπως είναι αυτή του Βασιλικού, τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Η γνώμη μου είναι, πως δύσκολα θα περάσουν ομάδες από αυτή την έδρα.

Όσο αφορά τον αγώνα, έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές ανατροπές στο σκορ. Εμείς, μπήκαμε δυνατά στον αγώνα, αλλά γνωρίζαμε πως το Βασιλικό θα αντιδράσει, όπως και έγινε. Μας ανάγκασε να κάνουμε αρκετά χαζά λάθη, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του, με τον Νασάκη να έχει πάρει την ομάδα στην πλάτη του, αλλά το καλό ήταν πως εμείς δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας, κάτι που πιστεύω πως έπαιξε σπουδαία ρόλο για να φτάσουμε στη νίκη. Πήραμε σωστές αποφάσεις, με καταλύτη της προσπάθειας μας τον Κώστα Αποστολίδη επιθετικά και κυρίως αμυντικά πάνω στον Αργυρίου, καταφέραμε να μην χάσουμε τη ψυχραιμία μας.

Στα 4′ πριν το τέλος, ένα τάίμ-άουτ άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Κάποιες φορές ο προπονητής δεν χρειάζεται να μιλήσει, τα είπανε μόνοι τους οι παίκτες. Οι Κανάκης, Καπέλος, μάζεψαν τα ριμπάουντ, στην επίθεση ο Γιαννάκας με δύο τρίποντα και ο Αποστολίδης με ένα ακόμα έφεραν τον αγώνα στα ίσια κρατώντας την ομάδα στον αγώνα και ένα καθοριστικό καλάθι του Τσιρόπουλου και μια βολή του Ν. Δημά έδωσαν στην ομάδα τη μεγάλη νίκη. 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, καθώς επίσης και στην ομάδα του ΓΑΣ Βασιλικού για την άψογη φιλοξενία, τους εύχομαι καλή συνέχεια. Να δώσω επίσης συγχαρητήρια στους δύο διαιτητές Καραμπιτσάκο και Σπυρόπουλο, που ένα όμορφο αγώνα τον έκαναν ομορφότερο. Επίσης να πω, πως θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν έβλεπα τον κ. Σπυρόπουλο σε ανώτερες κατηγορίες, όπως είναι και ο κ. Καραμπιτσάκος, το αξίζουν, το αγαπάνε το άθλημα και αυτό φαίνεται”. 

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou