Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανέστης Δαδίτσιος: ”Στο τελευταίο 10λεπτο φτάσαμε πολύ κοντά σ’ αυτό που ζητάμε”

Ο Ανέστης Δαδίτσιος τόνισε στις δηλώσεις του πως έγινε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, αλλά δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την αντίδραση της ομάδας του στην τελευταία περίοδο, όταν γύρισε από το -17, φτάνοντας πολύ κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος κόουτς της Μαλεσίνας για τον αγώνα με τον Πρωτέα Σχηματαρίου:

”Νομίζω ότι έγινε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και αυτό φαίνεται από το τελικό σκορ. Ξεκινήσαμε το ματς με αστοχία από την γραμμή των ελεύθερων βολών (6 άστοχες) ωστόσο καταφέραμε να είμαστε σχεδόν ισόπαλοι. Στο δεύτερο 10λεπτο είμαστε πολύ κακοί στην επίθεση όπου πετύχαμε 4 πόντους μόνο με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο.

Στο τρίτο 10λεπτο είμαστε κακοί στην άμυνα αν και βελτιώσαμε λίγο την επίθεση μας κι έτσι χάσαμε την επαφή με το σκορ. Στο τελευταίο 10λεπτο όμως δείξαμε κάτι άλλο και πολύ κοντά σ’ αυτό που ζητάμε. Βελτιωθήκαμε σε άμυνα και επίθεση και φτάσαμε στο σημείο να διεκδικήσουμε στο τέλος το ματς πραγματοποιώντας μια μεγάλη ανατροπή από το -17.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε πολύ καλύτεροι στο μέλλον. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Άρη Θηβών, ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά με σεβασμό και πολύ προσπάθεια είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πρωτέα και στον φίλο μου Ηλία και τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou