FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογική ανάσα! (Αστέρας Αλιβερίου-Κάδμος 47-68)

Σε ένα αγώνα με έντονο το βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, ο Κάδμος ήταν σαφώς ανώτερος φτάνοντας στη νίκη με 47-68, σπάζοντας ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, που είχαν φέρει την ομάδα του Αναστασίου αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα!

Ο Αστέρας Αλιβερίου από την πλευρά του, πλήρωσε το πολύ κακό ξεκίνημα στον αγώνα όταν με το καλημέρα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-13, με τις προσπάθειες που έκανε στη συνέχεια να μην έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Πάντως, αυτή η ήττα δεν προκαλεί μεγάλη…ζημιά στην ομάδα του Ρέτσα, καθώς μπορεί ο Κάδμος να βρέθηκε χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά δεν είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν ο Αστέρας δεν βρει λύση κυρίως στην επιθετική του αφλογιστία, θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια όσο αφορά το στόχο της παραμονής.

Ο Κάδμος μπήκε στο ματς αποφασισμένος να επιβάλει το δικό του ρυθμό και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας το ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, όταν και προηγήθηκε με 0-13!

Ο Αστέρας δεν τα παράτησε όμως, μείωσε σε 13-19 με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου, αλλά και πάλι ο Κάδμος κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα και να προηγηθεί στο ημίχρονο με 26-42.

Η γ’ περίοδος ήταν κομβική για την εξέλιξη του ματς, με τον Κάδμο να μην επιτρέπει στους αντιπάλους του να γυρίσουν στο ματς με το σκορ στο 30′ να είναι στο +28 για την ομάδα του Αναστασίου (30-58), με το υπόλοιπο του αγώνα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και τον Κάδμο να φτάνει στη νίκη με 47-68!

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Χαϊνά-Τσάλας Ι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-19, 26-42, 30-58, 47-68.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Ρέτσας-Καψούλης): Κουκουβάος, Ρέτσας, Βογιατζής, Βασιλείου, Γλάρος 7, Καραμάνος 1, Γανωτής 8, Ιωάννου Φ. 6, Μάστορης 1, Τζουβάνας, Ιωάννου Ε. 15 (1), Αχματιώτης 9 (2).

ΚΑΔΜΟΣ (Αναστασίου-Δεφίγγος): Σκούμας, Ευαγγελίου Γ. 3 (1), Ευαγγελίου Γ., Μπόγρης 17 (2), Κόλλιας 6, Θεοδώρου, Παπαδάκης 12 (1), Μούντριχας 2, Κωνσταντούρας 13 (1), Τούτουζας 3, Σταμέλος, Γεροντίτης 12.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou