FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ήττα-μαχαιριά! Τελεθριακός-Φ.Ο. Βροντάδου 59-64

Ήττα-μαχαιριά για τον Τελεθριακό, που δεν τα κατάφερε το βράδυ του Σαββάτου στην έδρα του απέναντι στον Φ.Ο. Βροντάδου Χίου, χάνοντας με 59-64, σε ένα αγώνα που οι γηπεδούχοι ήταν υπερβολικά άστοχοι, αλλά και άτυχοι, καθώς εκτός του απόντα Ανδρ. Γκιζόγιαννη, στην τελευταία περίοδο έχασαν και τον Κιαπέκο που είχε πρόβλημα στη μέση του!

Η ομάδα της Χίου πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Τελεθριακό από την πλευρά του να περνάει περίοδο αγωνιστικής κρίσης, έχοντας 6 συνεχόμενες ήττες που τον έχουν φέρει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, με τον επόμενο αγώνα, πάλι εντός έδρας απέναντι στο Κορωπί, να είναι στην ουσία ένα ματς που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο σπουδαιότερος αγώνας της σεζόν, μέχρι τον…επόμενο!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τελεθριακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και με καλή άμυνα κατάφερε να διατηρήσει ένα σταθερό προβάδισμα στο σκορ, με το ημίχρονο να τελειώνει με 36-31.

Στη γ’ περίοδο, η επιθετική αφλογιστία σε συνδυασμό με τις καλές επιθετικές επιλογές των φιλοξενούμενων, είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει η ανατροπή στο σκορ και η ομάδα της Χίου με επιμέρους σκορ 11-20 να προσπεράσει με 47-51.

Στην τελευταία περίοδο η απουσία του Κιαπέκου σε συνδυασμό με τη μεγάλη αστοχία έφεραν την ήττα με 59-64, απέναντι στην ομάδα της Χίου που συνολικά στο β’ ημίχρονο δέχθηκε μόλις 23 πόντους, ενώ καθοριστικά ήταν τα δύο τρίποντα του Καγιαμανίδη στο ξεκίνημα της τέταρτης και καθοριστικής περιόδου, που έδωσαν την ώθηση στον ΦΟ Βροντάδου να φτάσει σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κοτσίρης-Δημουλάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-10, 36-31, 47-51, 59-64.

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Τσαούσης-Φώτου): Παπανδρέου, Πανταζής 5, Παπανικολάου, Γκρινιάρης 12 (1), Τσιτούμης, Μητσιμπόνας 18 (1), Τσιριμώκος, Γκιζόγιαννης Σωκρ. 17 (2), Κιαπέκος 7.

ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ (Αμέντας-Εσκίδης): Κιρκιμέζης 4, Λαμπρινούδης, Λεγάτος, Πατελίδας, Αγγελίδης 2, Χατζηλάμπρου 14 (3), Παπαγεωργίου 15 (3), Τσίγκας 6, Ντιφαντής 15, Καγιαμανίδης 6 (2), Σφηκάκης 2, Φίλος.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou