B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Errea Sportswear στη Χαλκίδα από 22 Δεκεμβρίου!

Ένα νέο αθλητικό κατάστημα ανοίγει από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στη Χαλκίδα, που έχει άμεση σχέση  και με το μπάσκετ, καθώς η εταιρεία Errea έχει μπει δυνατά στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, ενώ ιδιοκτήτης του καταστήματος, είναι ο προπονητής μπάσκετ Γιάννης Πανούσης!

Η έδρα του καταστήματος θα είναι στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας (διεύθυνση Λεωφόρος Γ. Παπανδρέου-5οχλμ. Χαλκίδας-Αρτάκης) και θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση με ωράριο καταστημάτων κάνοντας πρεμιέρα την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Η Errea Sportswear θα μπορεί να εξυπηρετεί ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες, όπως ασφαλώς και συλλόγους σε διάφορα αθλήματα, έχοντας τις εξής δυνατότητες:

  • Επιλογή προϊοντων του team wear της errea, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε ομάδα από οποιαδήποτε άθλημα να επιλέξει κάθε εξειδικευμένο προϊόν για τις ανάγκες της.
  • Επιλογή προϊόντων για αθλητές μικρούς και μεγάλους μέχρι επαγγελματίες για την προπόνηση του στο άθλημα που ασχολείται.
  • Κάθε αθλητής, θα μπορεί να προμηθεύεται εξειδικευμένα ρούχα προπόνησης στο μπάσκετ αλλά και σε όλα τα αθλήματα, κάτι που έλειπε από την Χαλκίδα!
  • Την ποιο Casual σειρά της errea για όλες τις lifestyle στιγμές κάθε άντρα και γυναίκας!
  • Τα Errea Republic, επιλεγμένα κομμάτια που κάνουν τη διαφορά.

Ο Γιάννης Πανούσης, κάνοντας το νέο εγχείρημα επισημαίνει πως: ”Από την φύση μου είμαι ένας άνθρωπος αισιόδοξος με όνειρα και στόχους! Κάθε τι που κάνω, το πιστεύω το αγαπάω και δουλεύω σκληρά γι’ αυτό! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την δημιουργία του Errea G.P SPORTSWEAR στην Χαλκίδα!”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou