Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε Στεφάνου ο Τελεθριακός!

Την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Αλέξανδρου Στεφάνου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έκανε σήμερα ο Τελεθριακός, αφήνοντας ”ανοικτό παράθυρο” και για μια ακόμα μεταγραφή!

Στην ανακοίνωση της η ομάδα της Ιστιαίας επισημαίνει:

Αξιοποιώντας την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2022 η ομάδα μας ανακοινώνει επισήμως την απόκτηση του έμπειρου και αξιόλογου αθλητή Αλέκου Στεφάνου ο οποίος αγωνίζονταν στον Έσπερο Λαμίας κατά τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Με αυτή την μεταγραφή η διοίκηση του Τελεθριακου προχωράει σε μια προσπάθεια να αποκτήσει η ομάδα αγωνιστικό βάθος με έμπειρους αθλητές προκειμένου να επανέλθει σε θετική τροχιά.
Η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται και ελπίζουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μια ακόμη προσθήκη αθλητή οι οποίοι θα αγωνιστούν στον β’ γύρο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στις 30 Ιανουαρίου στον αγώνα εκτός έδρας με το Πικέρμι.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΕΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Ξεκίνησε από την ΑΓΕΧ από ηλικία 6 ετών και έως τα 18 αγωνίστηκε σε άλλα τα τμήματα της μέχρι Β’ Εθνική. Υπήρξε Πρωταθλητής εφήβων το 2013 με την ΑΓΕΧ . Μετά πήγε στον Ολυμπιακό (εφηβικό) και το 2014 στο Μαρούσι Β’ Εθνική και τις επόμενες χρόνιες Μελίσσια, Κάδμο, Προμηθέα Χαλανδρίου Γ’ Εθνική και ΧΒΑ Α’ ΕΣΚΑΣΕ έως άνοδο στη Β’ Εθνική. Τελευταία ομάδα το 2021 στον α’ γύρο αγωνίστηκε στον Έσπερο Λαμίας Β’ Εθνική”.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou