ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τις ακαδημίες των περισσοτέρων ομάδων!

Με ανακοινώσεις στις σελίδες τους, οι περισσότερες ομάδες ενημερώνουν τα μέλη τους, πως από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου επιστρέφουν στις προπονήσεις τα τμήματα ακαδημιών τους.

Δείτε παρακάτω ανακοινώσεις των ομάδων:

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Δευτέρα 10/1/2022 η ομάδα μας συνεχίζει τις προπονήσεις της στο υπάρχον καθημερινό πρόγραμμα. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Παρακαλούμε πολύ να πραγματοποιούνται όλα τα προβλεπόμενα τεστ όπως ορίζετε από το κράτος ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς!! Καλή Χρονιά Με ΥΓΕΙΑ”.

”Αγαπητοί γονείς και αθλητές ,από την Δευτέρα 10/01 είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε προπονήσεις της Ακαδημίας μας για την νέα σεζόν.
Παρακαλούμε πολύ να τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν την τρέχουσα χρονική στιγμή.
Οι προπονήσεις και στα δυο γήπεδα (Κλειστό Κανήθου-Κλειστό ΔΑΚ)είναι ίδιες ώρες και μέρες”.
‘Επανεκκίνηση των προπονήσεων όλων των τμημάτων από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για την είσοδο στο γήπεδο όλοι οι αθλητές θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν rapid ή self test και θα το παραδώσουν στον υπεύθυνο covid της ομάδας. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται σε ολιγομελή group όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Με υπομονή και με συνεργασία όλων μας θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία”.

‘Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 10/01/2022 θα ξεκινήσουν κανονικά οι προπονήσεις όλων των τμημάτων των ακαδημιών της ομάδας μας. Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ευχόμαστε όλοι να είστε υγιείς”.

 

‘Η Διοίκηση και το προπονητικό team της ομάδας μας αποφάσισε να συνεχίσει τις προπονήσεις των Ακαδημιών κανονικά όσο τα σχολεία παραμένουν ανοικτά, τηρουμένων πάντα των υγειονομικών μέτρων Covid 19.
Για την προσέλευση των μικρών αθλητών απαιτείται η επίδειξη του selfst και η χρήση μάσκας εκτός της διάρκειας των προπονήσεων.
Σας περιμένουμε από αυτό το Σάββατο 8/1 στις προπονήσεις.
Είμαστε μια οικογένεια με υπευθυνότητα απέναντι στους συναθλητές μας, μέσα σε όλες τις δυσκολίες της εποχής προσέχουμε την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μας”.

Την Δευτέρα 10/01/2022 οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν για τα τμήματα του συλλόγου μας. Επειδή αυτός ο ιός ταλαιπωρεί αρκετά την πόλη μας ας κάνουμε όλοι μαζί μία καλή προσπάθεια για να μην αναγκαστούμε να περιοριστούμε ξανά στο ‘μέσα’ και κλείσει το γήπεδο μας. Θα τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλοι οι αθλητές όλων των τμημάτων θα προσκομίζουν rapid ή self test στον υπεύθυνο Covid της ομάδας. Επίσης οι προπονήσεις θα γίνονται σε ολιγομελή γκρουπ σύμφωνα με το πρωτόκολλο”.

Από Δευτέρα 10/1 επιστρέφουμε στις προπονήσεις των Ακαδημιών στις ώρες και τις μέρες που έχουν δοθεί από την αρχή της χρονιάς.
Τηρούμε όλοι μας τα μέτρα για την αντιμετώπιση του covid19.
Όλα τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα self test που έχουν δηλώσει στην πλατφόρμα των σχολικών μονάδων”.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Άτλας Καρπενησίου-Έσπερος Λαμίας 58-42

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (27/11). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΑΓΕ Χαλκίδας-Α.Ε.Ν. Αρτάκης 9-69

pannikolaou