Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Σήμερα η συνάντηση ΕΟΚ με εκπροσώπους ομάδων και Ενώσεων για το μέλλον των πρωταθλημάτων

Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η διαδικτυακή σύσκεψη του Δ.Σ. της ΕΟΚ με εκπροσώπους ομάδων που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες (Β’ και Γ’ Εθνικής) αλλά και με εκπροσώπους των τοπικών Ενώσεων.

Η συνάντηση γίνεται ώστε να παρθεί απόφαση για το μέλλον των πρωταθλημάτων μετά την έξαρση της πανδημίας το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, που έχει επηρεάσει και τις ομάδες, αρκετές εξ αυτών ήδη με πολλά κρούσματα.

Θυμίζουμε, πως ήδη ο ΕΣΑΚΕ έχει αναβάλει για τις επόμενες δύο εβδομάδες το πρωτάθλημα της Α1 και σήμερα θα αποφασιστεί το μέλλον των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ.

Η διαδικτυακή συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 ενώ θα ακολουθήσει στις 19:30 εκείνη με τους εκπροσώπους των Ενώσεων.

Το κλίμα που επικρατεί σε αρκετές ομάδες δείχνει πως το πιθανότερο σενάριο είναι για αναστολή των πρωταθλημάτων για ένα διάστημα περίπου 15 ημερών.

Πάντως, ήδη ορισμένες Ενώσεις έχουν πάρει τις αποφάσεις, με την ΕΣΚΑΗ (Αχαϊας-Ηλείας) να αναστέλλει τα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

Σχετικά άρθρα

Απέκτησε τον νεαρό Γκιγκαούρι ο Ερμής Σχηματαρίου!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Στις 4 μ.μ. ΓΑΣ Άμφισσας-ΓΑΣ Βασιλικού λόγω παγετού!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (28-30 Ιανουαρίου)

pannikolaou