B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Έκτακτο Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη στην ΕΣΚΑΣΕ

Έκτακτο Δ.Σ. μέσω διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης με την εφαρμογή zoom θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. η ΕΣΚΑΣΕ με βασικό θέμα το πρόγραμμα για τη συνέχεια των πρωταθλημάτων, μετά τη διακοπή που προέκυψε στις αρχές Ιανουαρίου λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν τελικά ισχύσει η απόφαση της ΕΟΚ και κατ’ επέκταση της ΕΣΚΑΣΕ για επιστροφή στην αγωνιστική δράση στις 22-23 Ιανουαρίου, τότε θα υπάρξει μετακύλιση του αρχικού προγράμματος κατά δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως στις 22-23/1 θα διεξαχθούν οι αγώνες που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 8-9/1.

΄Στο ενδεχόμενο όμως που αποφασιστεί τις επόμενες μέρες από την ΕΟΚ και τις Ενώσεις να δοθεί παράταση στην αναστολή των πρωταθλημάτων, τότε τα πάντα είναι ανοικτά στον τρόπο ολοκλήρωσης των διοργανώσεων, καθώς ειδικά για τις κατηγορίες Α’ ανδρών και εφήβων, ο χρόνος θα είναι πολύ πιεστικός.

Το Δ.Σ. πάντως με τη μέθοδο της διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης είναι ένα βήμα προς τα εμπρός που γίνεται από την ΕΣΚΑΣΕ, καθώς έτσι δίνεται η δυνατότητα ώστε να γίνονται συχνότερα τα συμβούλια χωρίς να είναι απαραίτητη η δια ζώσης παρουσία, μειώνοντας παράλληλα τα έξοδα μετακίνησης των μελών και αυξάνοντας την αμεσότητα των αποφάσεων.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou