Α ΕΣΚΑΣΕ

Δημ. Αναστασίου: ”Είχαμε πάθος-διάθεση και παίξαμε πολύ καλή άμυνα”

Ο Δημήτρης Αναστασίου εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή στη χθεσινή νίκη του ΓΑΣ Βασιλικού επί του Λοκρού, αντικαθιστώντας τον Τάσο Γεωργίου που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και στις δηλώσεις του για τον αγώνα, τόνισε πως οι παίκτες της ομάδας του έδειξαν πάθος και διάθεση φτάνοντας δίκαια στη νίκη.

Πρώτα απ’ όλα να πω, πως τη χθεσινή μεγάλη νίκη την αφιερώνουμε όλοι μας στον Τάσο Γεωργίου, που ένα πρόβλημα υγείας δεν του επέτρεψε να είναι στο γήπεδο. Όσο για το ματς, δείξαμε πάθος και διάθεση και καταφέραμε να φτάσουμε δίκαια στη νίκη. Χρωστάγαμε στους εαυτούς μας μια μεγάλη νίκη, καθώς αρκετές φορές στον πρώτο γύρο χάσαμε παιχνίδια που ήμασταν καλοί και που θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει.

Μπήκαμε από την αρχή του αγώνα δυνατά στο παιχνίδι, ελέγξαμε το ρυθμό, ενώ μας βοήθησε το γεγονός ότι ήμασταν εύστοχοι στο τρίποντο. Παίξαμε και πολύ καλή άμυνα, από εκεί ξεκίνησαν όλα, περιορίσαμε τον Κοσμετάτο, ενώ δεν αφήσαμε και τον Αγγ. Μάτο  να βρει ρυθμό.

Εμείς συνεχίζουμε να βλέπουμε αγώνα με αγώνα το πρωτάθλημα, η ομάδα μας πάντα έχει στόχο τη νίκη, όπου και αν αγωνίζεται και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε στοχεύοντας σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα”.

Σχετικά άρθρα

Το θαύμα του Πρωτέα Σχηματαρίου! Από φαβορί για υποβιβασμό στην παραμονή!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Κονίστρες (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (26η αγωνιστική-τελική)

pannikolaou