Α ΕΣΚΑΣΕ

Εγκρίθηκε η ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στην Ιτέα!

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στην Ιτέα, καθώς εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους 1.435.205 ευρώ, με εργασίες μρταξύ άλλων στη θεμελίωση του γυμναστηρίου, αλλά και στην κατασκευή νέων εξεδρών και αποδυτηρίων.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός σε δηλώσεις του επισήμανε: ”Η Ιτέα είναι μια πόλη που αγαπά πολύ τον αθλητισμό! Ανταποκριθήκαμε, λοιπόν, σε ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση ύψους 1.435.205 ευρώ για την ανακατασκευή του Κλειστού Γηπέδου της Ιτέας, ώστε να καλύπτει τις προδιαγραφές της ΓΓ Αθλητισμού.

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες που ξεκινούν από τη θεμελίωση της αθλητικής εγκατάστασης και περιλαμβάνουν την κατασκευή νέων κερκίδων, αποδυτηρίων κλπ.
Εκτός από τη χρηματοδότηση, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναλαμβάνει και τη δημοπράτηση και την επίβλεψη των εργασιών, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο συντομότερο χρόνο.
Συνυπογράψαμε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Δελφών και τον Δήμαρχο Παναγιώτη Ταγκαλή και δουλεύουμε για δημοπρατήσουμε και εν τέλει να παραδώσουμε ένα σύγχρονο και απολύτως ασφαλές κλειστό γήπεδο, για τα παιδιά της Ιτέας και όχι μόνο”.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5/4)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Α.Ε. Καρύστου (photo album)

pannikolaou

Νέοι πίνακες και 24αρια στα κλειστά Αρτάκης και ΔΑΚ Χαλκίδας!

pannikolaou