Γ ΕΘΝΙΚΗ

Επιτυχημένη επέμβαση για τον Λευτέρη Μητσιμπόνα!

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Λευτέρης Μητσιμπόνας του Τελεθριακού, που είχε τραυματιστεί στον εντός έδρας αγώνα με τον Βούρειο Χίου πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Μητσιμπόνας είχε κάταγμα στη γνάθο και μετά τη σημερινή επέμβαση που στέφθηκε με επιτυχία αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση περίπου στα μέσα Μαρτίου.

Ο Λευτέρης Μητσιμπόνας σε ανάρτηση του έγραψε: ”Στον αθλητισμό και στη ζωή πρέπει να ζεις το παρόν να μην κάνεις μακρινά σχέδια για το μέλλον και ο οδηγός σου να είναι το παρελθόν…σήμερα λοιπόν σίγουρα βγαίνω λίγο πιο δυνατός και λίγο πιο όμορφος….όλα καλά.. συνεχίζουμε δυνατά!!!Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας”.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Τελεθριακού Στέφανος Παπανδρέου σημείωσε: ”Ο αθλητής μας Λευτέρης Μητσιμπόνας που είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο στις 13 Φεβρουαρίου σε διεκδίκηση της μπάλας στο ματς με τον ΒΑΟΛ Χίου υπεβλήθη σήμερα σε εγχείρηση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Του ευχόμαστε περαστικά να επιστρέψει πιο δυνατός και αθλητικός και θα προσπαθήσουμε αν νικήσουμε να του αφιερώσουμε τον αγώνα με τον Μίλωνα 27 Φεβρουαρίου στο κλειστό Ιστιαίας”.

 

Σχετικά άρθρα

Παραολυμπιακό πανόραμα στη Χαλκίδα! (pics)

pannikolaou

Βαγγ. Αγγέλου: “Τα τοπικά σεμινάρια είναι ιδανικά για συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών”

pannikolaou

ΕΟΚ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Περιφερειακούς/Ομοσπονδιακούς προπονητές σε καθηγητές Φυσικής Αγωγής

pannikolaou