Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρήστος Μωραΐτης: ”Είχαμε κακές επιλογές όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσουμε”

Ο Χρήστος Μωραΐτης στις δηλώσεις του για τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας που κρίθηκε στη 2η παράταση, σημείωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να ήταν εκείνη η νικήτρια, αλλά στα κρίσιμα σημεία, είχε όπως επισήμανε, κακές επιλογές ενώ έχασε και τη μάχη των ριμπάουντ.

Παράλληλα, ο Χρήστος Μωραΐτης στάθηκε και στο θέμα των ημερών που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ευχόμενος να εκλείψει κάθε φαινόμενο βίας από τον αθλητισμό.

”Ξεκινώντας να πω κάτι το οποίο δεν έχει σχέση με τον αγώνα αλλά είναι κάτι γενικότερο με τον αθλητισμό που μας συντάραξε τον τελευταίο καιρό. Να ευχηθώ λοιπόν να εκλείψει η βία και ο χουλιγκανισμος από τα γήπεδα ώστε να μην ξαναυπάρξει νέο θύμα οπαδισμού στο μέλλον. Να δουλέψουμε στην οικογένεια και στις αρχές που δίνει στα παιδιά της ώστε να δημιουργηθούν καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία και χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του.

Ως αναφορά τον αγώνα έγινε πολύ ωραίο ματς ως αναφορά την εξέλιξη του και θα το χαρακτήριζα ”σκυλομαχία” που μερικές φορές ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και θα μπορέσαμε να είμασταν κι εμείς νικητές άλλα είχαμε κακές επιλογές οταν μας δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσουμε. Σημείο κλειδί τα ριμπάουντ που η ΑΕΕΠ κυριάρχισε σε όλο ματς και για εμάς ήταν άλυτο πρόβλημα. Επίσης είχαν μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο το οποίο παίζει τεράστιο ρόλο όταν ένα ματς πάει σε δεύτερη παράταση.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την υπερπροσπάθεια που έκαναν απέναντι σε μια έμπειρη και καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία έχει έναν εξαιρετικό προπονητή που έχουμε παραπλήσια προσέγγιση για το άθλημα τον κύριο Μιχαήλ”.

Σχετικά άρθρα

Ανέστης Μάτος: ”Θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πόλη μας”

pannikolaou

Γιάννης Χαρατσής: ”Καταθέσαμε ψυχή και πήγαμε τελικό”

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 25η αγωνιστική!

pannikolaou