B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Σοκ στο τοπικό μπάσκετ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Δημήτρης Σοροπάνης του Λοκρού!

Σοκ στο χώρο του τοπικού μπάσκετ, στο άκουσμα της είδησης πως το μεσημέρι της Κυριακής σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Δημήτρης Σοροπάνης του Λοκρού Αταλάντης!

Ο 28χρονος παίκτης και ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο του μπάσκετ, βρήκε τραγικό θάνατο όταν  προσέκρουσε με τη μηχανή του στην αερογέφυρα, στην είσοδο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr ”Θρήνος στις Λιβανάτες για τον 28χρονο Δημήτρη που σκοτώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην είσοδο της Λαμίας. Μόλις μπήκε στην αερογέφυρα στο ύψος του παλιού εργοστασίου Soulis από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο της μηχανής και καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα.

Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν ΕΚΑΒ και αστυνομία που μόλις έφτασαν στο σημείο αντελήφθησαν πως ο νεαρός είχε χάσει τη ζωή του.

Αν και φορούσε κράνος σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σύγκρουση με το στηθαίο ήταν τόσο δυνατή που ο 28χρονος ξεψύχησε επιτόπου.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων διέκοψαν την κυκλοφορία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 28χρονο, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο  διενεργεί το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας”.

Ο Δημήτρης Σοροπάνης αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Λοκρό, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει ακόμα σε Προοδευτική Λάρυμνας, Κύνο, Ιωνικό Λαμίας, ΑΕΛ, Παναθηναϊκό.

Ο Λοκρός σε ανάρτηση του αναφέρει: ”Η οικογένεια του Λοκρού θρηνεί τον άτυχο και απροσδόκητο χαμό ενός αγαπημένου της προσώπου και αδυνατεί να πιστέψει το μοιραίο. Συλλυπητήρια πρώτα στην οικογένεια, ένα ΓΙΑΤΙ θα πλανάται πάντα….. ΔΗΜΗΤΡΗ ,θα σε αγαπάμε και θα είσαι ανάμεσά μας ΠΑΝΤΑ !!!!!!”

Δείτε παρακάτω video του star από το σημείο του δυστυχήματος:

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou