Α ΕΣΚΑΣΕ

Βαγγέλης Ματσαγγούρας: ”Παίζουμε τόσο όσο χρειάζεται για να φτάνουμε στις νίκες”

Ο κόουτς του Άρη Θήβας Βαγγέλης Ματσαγγούρας χαρακτήρισε ως μεγάλη τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΕΠ Χαλκίδας, λόγω της δυναμικής των αντιπάλων του, αλλά και των προβλημάτων της δικής του ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο stereabasket.gr ‘‘Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο που είχε την ευτυχία να έχει σε καλή βραδιά τους παίκτες του, σε ένα αγώνα που αν στο τέλος ήμασταν άτυχοι, θα μπορούσαμε και να τον είχαμε χάσει.

Εμείς, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, ξεφύγαμε με 6-7 πόντους αλλά δεν καθαρίσαμε τον αγώνα. Οι αντίπαλοι μας είχαν μια πολύ καλή τρίτη περίοδο, εμείς σε αυτό το διάστημα χάσαμε τη συγκέντρωση μας, η ΑΕΕΠ πέρασε μπροστά στο σκορ με 5-6 πόντους αλλά γρήγορα καλύψαμε τη διαφορά και στην τελευταία περίοδο με καλές άμυνες και σωστές επιλογές ξεφύγαμε στο σκορ με 6 πόντους. Στο τέλος, κάποιες κακές επιλογές μας έφεραν στον πόντο, αλλά ευτυχώς κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και με μια πολύ καλή άμυνα στο τέλος, καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς. Ο Χαρατσής επέστρεψε χθες μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού, ο Θωμάς επίσης ήταν εκτός από τον τραυματισμό στο Σχηματάρι, είχαμε τις δύο απουσίες των αδερφών Κικίδη, αλλά και τη δική μου που ένα προσωπικό πρόβλημα δεν μου επέτρεψε να δώσω το παρών σε καμιά προπόνηση μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε όμως σφυρηλατηθεί ως ομάδα και ως χαρακτήρες, παίζουμε τόσο όσο χρειάζεται για να φτάνουμε στις νίκες και να παραμένουμε μέσα στους στόχους μας.

Καλή συνέχεια να ευχηθώ στην ομάδα της ΑΕΕΠ Χαλκίδας και τον προπονητή της Παναγιώτη Μιχαήλ, θεωρώ δεδομένη την είσοδό της στην πρώτη τετράδα, έχει ένα πολύ καλό σύνολο, μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική για κάθε αντίπαλο και αξίζει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία”. 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Σχηματίζεται ο…νέος χάρτης της σεζόν 2022-23!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-ΓΑΣ Άμφισσας (photo album)

pannikolaou

Video από την 25η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou