Α ΕΣΚΑΣΕ

Βαγγ. Ματσαγγούρας: ”Δείξαμε την ανωτερότητα μας ως ομάδα”

Ο Βαγγέλης Ματσαγγούρας οδήγησε τον Άρη Θήβας στη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Κάδμο και στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του έδειξε την ανωτερότητά της στο β’ ημίχρονο.

Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα, εκφράζοντας την άποψη πως η Θήβα δεν αντέχει να έχει δύο ομάδες σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο stereabasket.gr

”Ξεκινήσαμε νωθρά το ντέρμπι, είχαμε μεγάλη αστοχία ενώ από την άλλη πλευρά ο Κάδμος έβαλε όλα τα σουτ στην αρχή για να προηγηθεί ακόμα και με 10 πόντους. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε τον αγώνα, καταφέραμε και μαζέψαμε τη διαφορά πριν το ημίχρονο και κυριαρχήσαμε στο β’ ημίχρονο, χρονικό διάστημα που δείξαμε ξεκάθαρα την ανωτερότητα μας ως ομάδα. 

Πέρα από τη νίκη μας χάρηκα πάρα πολύ, όπως και όλοι μας νομίζω, για το γεγονός ότι παίξαμε σε ένα κατάμεστο γυμναστήριο, με το μήνυμα του κόσμου προς όλους μας να είναι κατά τη γνώμη μου ξεκάθαρο. Η πόλη της Θήβας αγαπάει το μπάσκετ και θέλει να εκπροσωπηθεί από μια ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες. Δεν αντέχει η Θήβα δύο ομάδες να παλεύουν για τον ίδιο στόχο, στο τέλος δεν καταφέρνουμε τίποτα. Είναι κρίμα κάποιοι να μην το αντιλαμβάνονται και να κρατάνε πίσω το μπάσκετ της πόλης μας για ένα μεροκάματο. Εγώ από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Θήβα επιδιώκω να έχουμε ενωμένοι μια ομάδα που θα βγει μπροστά και θα εκπροσωπήσει επάξια μια πόλη που αγαπάει διαχρονικά το μπάσκετ. Εύχομαι στον Κάδμο καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”. 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε λόγω του τελικού εφήβων ο αγώνας Πρωτέας Σχηματαρίου-ΑΕΕΠ Χαλκίδας

pannikolaou

Σήμερα η Γενική Συνέλευση της ΕΟΚ!

pannikolaou

Στη Χαλκίδα το All Star Game ΕΣΚΑΣΕ 2023!

pannikolaou