Επίδειξη δύναμης από τον Ερμή Σχηματαρίου, που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον Ολυμπιακό Βόλου, προσθέτοντας μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό του (77-63), που τον διατηρεί πρώτο και αήττητο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με μόλις μια ήττα παθητικό!
Οι παίκτες του Οικονόμου μπήκαν από την αρχή του αγώνα αποφασισμένοι να καθαρίσουν τον αγώνα και τα κατάφεραν. Προηγήθηκαν με 23-13 στην α’ περίοδο και 41-26 στο ημίχρονο, με τη διαφορά να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα και στη συνέχεια (64-49 στο 30′).
Στο τελευταίο 10λεπτο ο Ερμής παίζοντας στο ρελαντί πήγε μέχρι τέλους στο ίδιο τέμπο, για να επικρατήσει τελικά με 77-63, μια εβδομάδα πριν το τοπικό ντέρμπι με τον Έσπερο στη Λαμία!
Ο Κυριακόπουλος που έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο ματς και ο Δημητριάδης, ήταν οι πρώτοι σκόρερς των νικητών, που βρήκαν λύσεις στην επίθεση από αρκετούς παίκτες.
Από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Γκοντόπουλος πέτυχε 15 πόντους.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Τσιαπλής-Κατωτικίδης-Παπανικολάου Γ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-13, 41-26, 64-49, 77-63.
ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Οικονόμου-Γιαννακόπουλος): Κυριακόπουλος 19 (5), Ανδρέου, Δουρούκης 2, Ζαρμακούπης 10, Χατζηγιαννάκης 1, Καλημέρης 4, Βεσκούκης 11 (3), Καρακωνσταντάκης 6 (1), Χάλιος 4, Δημητριάδης 20 (1), Μπακέας, Καρακατσάνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βλιώρας): Αγκρής, Νίκολης, Γκοντόπουλος 15 (1), Μουρατίδης 11 (1), Αναγνωστόπουλος 6 (2), Καραμήτσος 7 (1), Ιλτσόγλου 11, Σιμάκης 5, Ουάμπα 8.