ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Ηλίας Χαντζής: ”Υπερήφανος για τις παίκτριες μου”

Ο κόουτς του Πρωτέα Σχηματαρίου Ηλίας Χαντζής μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων, φέτος οδήγησε την ομάδα του και στο πρωτάθλημα Νεανίδων, επικρατώντας στο χθεσινό τελικό του Κάδμου με 46-44.

Στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Κάδμο, αλλά και να τονίσει πως αισθάνεται υπερήφανος για τις παίκτριες του, που ξεπέρασαν όπως είπε τους εαυτούς τους για να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

”Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον Κάδμο για τη φετινή του παρουσία και προσωπικά στον κόουτς Παναγιώτη Παπαδάκη για την προσπάθεια που κάνει στα τμήματα των κοριτσιών. 

Ήταν ένας συγκλονιστικός τελικός μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων όπως άλλωστε φανερώνει και το γεγονός ότι και τα τρία παιχνίδια μας φέτος, κρίθηκαν στο καλάθι, με τον πιο τυχερό να φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου. 

Να εκφράσω επίσης τις ευχαριστίες μου στη Δήμητρα Κουτρουμάνου και σε όλο το σύλλογο της Αλιάρτου για την άψογη φιλοξενία. Παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και αυτό ήταν πολύ όμορφο για όλους μας. 

Από εκεί και πέρα, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως αισθάνομαι υπερήφανος για τις παίκτριες μου, για την κάθε μια ξεχωριστά, για την απίστευτη φετινή προσπάθεια μέσα από τραυματισμούς, με λίγες ώρες προπονήσεων, με πολλά εμπόδια που όμως τα ξεπέρασαν όλα αφού πρώτα ξεπέρασαν τους ίδιους τους εαυτούς τους, φτάνοντας σε αυτή την επιτυχία”. 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5 Απριλίου)

pannikolaou

Αναβαθμίζονται 28 ανοικτά γήπεδα στο Δήμο Χαλκίδας!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5/4)

pannikolaou