ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ιωάννου και Σπυρόπουλος στην εκδήλωση προς τιμή του Ηλία Καφφέ στη Λάρισα!

Εκδήλωση με έντονο μπασκετικό… άρωμα αλλά και με τοπικό στοιχείο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας με αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Κεντροδυτικής Θεσσαλίας (Σ.Δ.Κ.ΚΔ.Θ.), παρουσία του ειδικού συμβούλου και υπεύθυνου διαιτησίας της Ε.Ο.Κ., Χρήστου Χριστοδούλου.

Στην εκδήλωση όπου αναδείχτηκε επίτιμος πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.ΚΔ.Θ. ο Ηλίας Καφφές για τη μεγάλη του προσφορά στον χώρο της διαιτησίας, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην Γεν. Γραμματέας της ΟΔΚΕ και πρώην πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου Διαιτητών (ΣΔΚΑΣΕ) Νίκος Ιωάννου και ο εν ενεργεία ρέφερι Αντώνης Σπυρόπουλος, οι οποίοι συνδέονται με μακρόχρονη φιλία με τον Ηλία Καφφέ.

Οι Νίκος Ιωάννου και Αντώνης Σπυρόπουλος μαζί με τον Ηλία Καφφέ.

Ακόμα, τιμήθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο αρχιδιαιτητής της Ομοσπονδίας κ. Χριστοδούλου, τα μέλη της ΟΔΚΕ κ. Παπαδόπουλος και Ελευθεριάδης, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Νικάκης, το μέλος του πειθαρχικού της ΟΔΚΕ κ. Ναλετάκης και ο συντάκτης της «Ελευθερία» κ. Κέλλας.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση μέσα από το eleptheria.gr

Διακρίνονται από αριστερά: Ναλετάκης Μάρκος (πρώην Γ.Γ. ΟΔΚΕ), Ελευθεριάδης Παντελής (Γ.Γ. ΟΔΚΕ), Χριστοδούλου Χρήστος (Υπεύθυνος Διαιτησίας ΕΟΚ), Καφφές Ηλίας (πρώην πρόεδρος ΟΔΚΕ), Ιωάννου Νίκος (πρώην Γ.Γ. ΟΔΚΕ), Παπαδόπουλος Θεόφιλος (μέλος ΟΔΚΕ).

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5 Απριλίου)

pannikolaou

Οι διαιτητές της Περιφέρειας στις Εθνικές κατηγορίες (1-2 Απριλίου)

pannikolaou

Νέοι πίνακες και 24αρια στα κλειστά Αρτάκης και ΔΑΚ Χαλκίδας!

pannikolaou