ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Με επιτυχία διοργανώθηκαν και φέτος τα ”Εσπέρεια”! (pics)

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου το 4ο τουρνουά μπάσκετ του Εσπέρου Λαμίας ”Εσπέρεια 2022” στο οποίο συμμετείχαν οι ακαδημίες του Εσπέρου Λαμίας και της Νίκης Βόλου.

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος  ήταν από 6-14 ετών, στα οποία δόθηκε ο χώρος να ξεδιπλώσουν το ταλέντο στο μπάσκετ αλλά και συγχρόνως να αθληθούν προάγοντας την αθλητική άμιλλα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν και αναμνηστικά διπλώματα.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλλε τα μέγιστα ο Δήμος Λαμιέων, και κυρίως ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Κυρίτσης.

Ο Γιάννης Σοφογιάννης σχολίασε για τη διοργάνωση: ”Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις μικρά παιδιά να χαίρονται το άθλημα που αγαπούν. Ευχαριστούμε πολύ τη Νίκη Βόλου για τη συμμετοχή τους στα 4α Εσπερεια. Μια διοργάνωση που υποσχεθήκαμε ότι θα την κάνουμε θεσμό. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Λαμίας και προσωπικά τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Κυρίτση Δημήτριο που παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είχε μπροστά του έκανε τα πάντα για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Ζωγράφο για την ευγενική χορηγία των νερών και αναψυκτικών. Ραντεβού στις επόμενες εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε”.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΙΔΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΓΑΣ Βασιλικού-ΑΕΕΠ Χαλκίδας 43-65

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Α.Ε.Ν. Αρτάκης-Άρης Θήβας 75-51

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Ερμής Σχηματαρίου-Απόλλων Χαλκίδας 31-86

pannikolaou