Α ΕΣΚΑΣΕ

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο κλειστό της Αμφίκλειας! (pics)

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ Λαμίας στο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων, 8 προπονητών από την ΕΣΚΑΣΕ.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν οι Μώρος, Παπαδάκης, Μιχέλης (Άρης Αμφίκλειας), Σαλταρίκος (Αίας Αλιβερίου), Χαντζής (Πρωτέας Σχηματαρίου), Κώνστας (ΑΓΕΧ), Ντάλλης (Απόλλων Λιβαδειάς), Κολιούκος (Κένταυρος Λιβαδειάς).
Σε ανακοίνωση του ο Άρης Αμφίκλειας αναφέρει: ”Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αμφίκλεια σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Λαμίας!
Έγινε εκπαίδευση σε πρόγραμμα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή καθώς και παράσχεση πρώτης βοήθειας σε διάφορα περιστατικά που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Λαμίας κ. Λιάσκο Θεμιστοκλή καθώς και τους διασώστες κ. Κυπριώτη Σπύρο και κ. Νικολάου Κωνσταντίνο για την τέλεση του σεμιναρίου.
Παρακολούθησαν το σεμινάριο 8 προπονητές της Ένωσης μας (οι 3 του συλλόγου μας), καθώς και 2 μέλη του Α.Σ.Διόνυσος Αμφίκλειας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την διευθύντρια του γυμνασίου κ. Μπέσιου Ελένη για την παραχώρηση του κλειστού σε ώρες σχολικής λειτουργίας”.

Σχετικά άρθρα

Στη Χαλκίδα το All Star Game ΕΣΚΑΣΕ 2023!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5 Απριλίου)

pannikolaou

Αναβαθμίζονται 28 ανοικτά γήπεδα στο Δήμο Χαλκίδας!

pannikolaou