FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ήττα και υποβιβασμός! Φ.Ο. Βροντάδου-Τελεθριακός 76-71

Ο Τελεθριακός στον αγώνα ζωής ή θανάτου σήμερα δεν κατάφερε να βγει ”ζωντανός” ηττήθηκε με 76-71 από το Φ.Ο. Βροντάδου και υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ, καθώς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η ομάδα της Β. Εύβοιας είναι δύο πόντους πίσω από τον Βροντάδου, μην έχοντας την ισοβαθμία, καθώς η ομάδα της Χίου κέρδισε και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια!

Η παραμονή για τον Τελεθριακό ουσιαστικά δεν χάθηκε σήμερα, αλλά εν πολλοίς στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου όταν ηττήθηκε στην Ιστιαία, σε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων.

Στο σημερινό ”τελικό” ο Τελεθριακός είχε διπλό στόχο. Καταρχήν τη νίκη και στη συνέχεια αν μπορούσε να κάλυπτε και το -5 του πρώτου γύρου. Τελικά δεν πέτυχε τίποτα, παρότι στο β’ ημίχρονο βρέθηκε κάποια στιγμή στο +6!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τελεθριακός κατάφερε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Παρότι φορτώθηκαν με τρία φάουλ οι Κιαπέκος και Πανταζής και με τον Μητσιμπόνα με προστατευτική μάσκα να είναι στον πάγκο, η ομάδα της Β. Εύβοιας κατάφερε να είναι διαρκώς μέσα στον αγώνα με το ημίχρονο να τελειώνει με 38-37.

Στο β’ ημίχρονο μετά το +6, το 4ο φάουλ του Κιαπέκου όμως ήταν καθοριστικό, με τον Βροντάδου να παίρνει το προβάδισμα και πάλι φτάνοντας τελικά στη νίκη με 76-71 με 2/2 βολές στα τελευταία 3” του αγώνα.

Ο Γεωργούτσος με 32 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ από τον Τελεθριακό ο Γκρινιάρης σημείωσε 30 πόντους.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Σκουλαρίκης-Ανδρεόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-19, 38-37, 57-52, 76-71.

Φ.Ο. ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ (Αμέντας): Κιρκινέζης 2, Μπαγιώκας 8 (2), Γεωργούτσος 32, Λεγάτος 2, Τσιλούλης 5 (1), Αγγελίδης 9, Γιάνναλος, Φίλος, Τσίγκας, Ντιφαντής 8, Καγιαμανίδης 10, Σφηκάκης.

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Τσαούσης-Φώτου): Πανταζής 13, Στεφάνου 6 (2), Γκρινιάρης 30 (3), Παπανικολάου 1, Μητσιμπόνας, Τσιριμώκος, Γκιζογιάννης Σωκρ. 20 (1), Κιαπέκος 1.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou