FEATURED ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΡΙΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ο ΕΟΚ αναλαμβάνει από 1η Απριλίου τα έξοδα διαιτησίας και κριτών στα πρωταθλήματα U-18!

Μια σπουδαία είδηση για τα σωματεία προέκυψε σήμερα, καθώς όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ομοσπονδία, αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου την κάλυψη των εξόδων διαιτησίας και κριτών για τα πρωταθλήματα U-18 σε αγόρια και κορίτσια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες του κάθε αγώνα θα πληρώνουν 50-50 τα έξοδα διαιτησίας και κριτών και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εισπράττουν από την Ομοσπονδία το ποσό που θα έχουν δώσει.

Αυτό σημαίνει, πως στις κατηγορίες εφήβων-παίδων-νεανίδων-κορασίδων, όπως και το πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα, οι παράγοντες των σωματείων από την 1η Απριλίου θα σταματήσουν ουσιαστικά να βάζουν το χέρι στην τσέπη για την κάλυψη των εξόδων διαιτησίας και κριτών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: ‘‘Η υλοποίηση μιας σημαντικής δέσμευσης που είχε αναλάβει η διοίκηση της ΕΟΚ αρχίζει από την 1η Απριλίου προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στα σωματεία για τη λειτουργία τους και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη του αθλήματος. Από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τα έξοδα αγώνων αγοριών και κοριτσιών U18 για διαιτητές και κριτές, θα επιβαρύνουν την ΕΟΚ.

Πέραν αυτού, ανακοινώθηκαν και νέες ελαφρύνσεις για τα σωματεία που σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας των ενώσεων, όπως η κατάργηση των παράβολων δημιουργώντας συνολικά ένα πολύ μεγάλο πακέτο απαλλαγής κόστους.

Ο νέος τρόπος λειτουργίας του συστήματος αναλύθηκε διεξοδικά χθες (15/3) από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο στους προέδρους των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών στην πολύωρη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας”.

Σχετικά άρθρα

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou

Συλλυπητήρια ΣΔΚΑΣΕ στη Μαρία Κάλφα για το θάνατο του πατέρα της

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou