FEATUREDΓ ΕΣΚΑΣΕ

Έσπασε τα κοντέρ ο Παπαθανασίου! Ευστόχησε σε 16 (!) τρίποντα σε αγώνα Γ’ ΕΣΚΑΣΕ!

Έσπασε τα κοντέρ σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Παπαθανασίου, σημειώνοντας 16 (!) εύστοχα τρίποντα (ναι, καλά διαβάσατε), και συνολικά 57 πόντους, στη νίκη της Ακαδημίας Ιστιαίας με 108-56 απέναντι στην Πανευρυτανική για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ!

Ο Παπαθανασίου βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα τιμωρώντας 16 φορές έξω από τα 6,75 μ. την άμυνα ζώνης της ομάδας του Καρπενησίου, σπάζοντας τα ρεκόρ ευστοχίας και κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα της Β. Εύβοιας!

Ο γκαρντ της Ακαδημίας Ιστιαίας που είναι σήμερα 32 ετών, ξεκίνησε το μπάσκετ από το Σύλλα Αιδηψού, για να αγωνιστεί ακόμα σε Γ.Σ. Χαλκίδας (Γ’ Εθνική), Λοκρό (Α’ ΕΣΚΑΣΕ), Σύλλα (Β’ ΕΣΚΑΣΕ), Τελεθριακό (Α’ ΕΣΚΑΣΕ) και από φέτος στην Ακαδημία Ιστιαίας και στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ!

 

Σχετικά άρθρα

Χέρμαν Μπούχερτ: Ένας ”Γερμανός” από τους Αμπελόκηπους στην Κάρυστο!

pannikolaou

Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ (Β’φάση): Βαθμολογίες & σκόρερς (5η αγωνιστική 15-16/3)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Βαθμολογία & σκόρερς (13η αγωνιστική 15-16/3)

pannikolaou