Α1

Ανακοινώθηκε ο Γιώργος Βόβορας στον Παναθηναϊκό!

Ο Γιώργος Βόβορας ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγο, αναλαμβάνοντας καθήκοντα πρώτου προπονητή στον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας στους ”πράσινους” μετά από 15 μήνες!

Ο κόουτς, που έχει συνδέσει προπονητικά το όνομά του και με τη Χαλκίδα, καθώς από την ΑΓΕΧ το 2001 ξεκίνησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα, αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή καθώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μέσα μόνο στο στόχο του πρωταθλήματος και εκεί κατά τα φαινόμενα με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα θα είναι ο Χαλκιδέος κόουτς Θανάσης Γιαπλές!

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκό για την επιστροφή στον πάγκο του Γιώργου Βόβορα:

”Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.

“Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα”, δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr.”

Σχετικά άρθρα

Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Μπρατσιάκο

pannikolaou

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou