ΕΦΗΒΩΝ

Αποστόλης Αναστασίου: ”Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με στέρεες βάσεις”

Ο κόουτς του Κάδμου Αποστόλης Αναστασίου ήταν ασφαλώς χαρούμενος από την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος από το εφηβικό τμήμα του Κάδμου, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν να έρθει και ο φετινός τίτλος στη Θήβα.

”Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου για την επιτυχία τους. Είμαστε τρία συνεχόμενα χρόνια με συνεχόμενες παρουσίες σε τελικούς της κατηγορίας εφήβων και με δύο συνεχόμενες κατακτήσεις, κάτι που σημαίνει πως μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία μας, αλλά βασίζεται στη δουλειά και στον τρόπο που δουλεύει ο σύλλογος μας.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί χθες στον τελικό ήταν μαζί μας ακόμα και τα παιδιά που έχουν τελειώσει από τις ακαδημίες του Κάδμου και σπουδάζουν, κάτι που δείχνει πως ο Κάδμος είναι μια μεγάλη οικογένεια που έχει στέρεες βάσεις, τις οποίες χτίζουμε μαζί με τη διοίκηση, έχοντας το ίδιο σκεπτικό για το άθλημα και την ομάδα μας.

Όσο αφορά το αγωνιστικό σκέλος, είμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του τελικού και κατακτήσαμε δίκαια τον τίτλο. Είμαστε επίσης ικανοποιημένοι, γιατί η επόμενη φάση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην πόλη μας, καθώς τη διοργάνωση ανέλαβε ο Δήμος Θηβαίων, τον οποίο και ευχαριστούμε. Η προκριματική φάση, θα είναι μια γιορτή για την ομάδα μας, για το μπάσκετ συνολικότερα.

Τέλος, να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΓΕΧ και τον κόουτς Γιώργο Βελισσαράκο, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα και ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο σωστά δουλεύει. Αυτό άλλωστε μαρτυρά το έργο του όλα αυτά τα χρόνια”. 

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5 Απριλίου)

pannikolaou

Αναβαθμίζονται 28 ανοικτά γήπεδα στο Δήμο Χαλκίδας!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5/4)

pannikolaou