Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ανακοίνωση του ΓΑΣ Άμφισσας για τον αγώνα με τον Κάδμο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΑΣ Άμφισσας, με την οποία εκφράζει τη δική του άποψη για το γεγονός που προέκυψε με τη μη συμμετοχή των εφήβων του Κάδμου στο μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ και της ανακοίνωσης που προηγήθηκε της ομάδας της Θήβας:

Η ομάδα του Κάδμου Θήβας αγωνίστηκε το Σάββατο 02/04/22 στην μεταξύ μας αναμέτρηση Ανδρών χωρίς τους έφηβους αθλητές της, οι οποίοι θα αγωνίζονταν στον τελικό του πρωταθλήματος Εφήβων. Ήταν μια επιλογή του προπονητή τους με σκοπό να τους προφυλάξει, ρίχνοντας όλο το βάρος στον τελικό.
Τις προηγούμενες ημέρες μας ζητήθηκε τηλεφωνικά να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης. Η ομάδα μας, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή μας και παρά το γεγονός ότι 8 στους 12 αθλητές μας θα αγωνίζονταν χωρίς ούτε μια προπόνηση, συμφώνησε ο αγώνας να γίνει 1 ημέρα νωρίτερα, δηλαδή Παρασκευή, ακόμα και αν αυτό ήταν εις βάρος της προετοιμασίας μας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εξυπηρετήσουμε το αντίπαλο σωματείο. Άλλωστε η Παρασκευή ήταν στην αρχική εισήγηση του Κάδμου, δηλαδή μας το πρότειναν οι ίδιοι.
Ο Κάδμος χωρίς να γνωρίζουμε γιατί, διαφώνησε (στην δική του πρόταση!!!) και απαίτησε ο αγώνας να γίνει την Τετάρτη 06/4/2022. Εξηγήσαμε ότι αυτό ήταν αδύνατον μιας και πιθανότατα θα αναγκαζόμασταν εμείς να αγωνιστούμε με σοβαρότατες ελλείψεις (3 φοιτητές στην Αθήνα, 1 φοιτητής στα Τρίκαλα, 1 φαντάρος του οποίου η άδεια λήγει την συγκεκριμένη ημέρα και εργαζόμενοι οι οποίοι θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα).
Επαναφέραμε τότε την επιλογή της Παρασκευής, οι άνθρωποι του Κάδμου αρνήθηκαν ξανά και έτσι ο αγώνας διεξήχθη βάσει προγράμματος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων.
Όλα τα υπόλοιπα είναι για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.
Θεωρούμε πολύ άσχημη την κίνηση της ομάδας του Κάδμου και του προπονητή του να δημοσιεύσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας λίγο πριν την έναρξη της μεταξύ μας αναμέτρησης, στοχοποιώντας άδικα και τον προπονητή μας, μόνο και μόνο επειδή δεν δεχτήκαμε να αγωνιστούμε με 7 απουσίες στην ημερομηνία της αρεσκείας του. Η λογική του “δεν μου κάνεις το χατήρι όπως με βολεύει, θα σε διαβάλλω” είναι πολύ μακριά από εμάς. Αλήθεια, ποια ομάδα θα δεχόταν τέτοια τελεσίγραφα? Δυστυχώς φτάνουμε σε σημείο να εξηγούμε τα αυτονόητα.
Συγχαρητήρια στον Κάδμο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων. Καλή συνέχεια κύριοι”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5 Απριλίου)

pannikolaou

Αναβαθμίζονται 28 ανοικτά γήπεδα στο Δήμο Χαλκίδας!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5/4)

pannikolaou