Το Α.Ε. Καρύστου νίκησε με 86-63 τη Δόξα Διρφύων/Μεσσαπίων και προκρίθηκε ως δεύτερο, πίσω από την ΑΓΕ Χαλκίδας, στα playoffs ανόδου στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, που ξεκινούν από το προσεχές Σαββατοκύριακο!
Οι παίκτες του Δημητρίου, μετά το αποτέλεσμα της ένστασης του ΑΣΕΑΔ, κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους, καθώς με νίκη σήμερα έπαιρναν την πρόκριση!
Έτσι και έγινε, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 86-63, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον αγώνα από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα, έχοντας λύσεις στην επίθεση από αρκετούς παίκτες.
Η Δόξα Διρφύων/Μεσσαπίων με την ήττα της αυτή, θα δώσει αγώνα μπαράζ για την παραμονή στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ αντιμετωπίζοντας τον 6ο του β’ ομίλου που είναι η ομάδα των Μπούκαλη.
Από τους νικητές οι Παρασκευόπουλος και Φρουσκλιάς τράβηξαν το σκοράρισμα, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Γαλάνης και Καλόγηρος πέτυχαν από 18 πόντους.
Διαιτητές: Γκαράς-Γιαπλές.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-21, 47-37, 70-49, 86-63.
Α.Ε. ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Δημητρίου-Μάντακας): Παπαϊωσήφ 6, Δρόσος 5 (1), Ελευθερίου 4, Παρασκευόπουλος 25 (1), Ψιακής 9 (2), Παπαδημητρίου, Ροδολάκης 11 (2), Κάππος, Ζέρβας 2, Φρουσκλιάς 20 (2), Γεωργίου 4.
ΔΟΞΑ ΔΙΡΦΥΩΝ/ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ (Μάντζαρης): Στυλιαράς 8, Γαλάνης 18 (3), Καλόγηρος 18 (2), Κιάκος 2, Γεωργουσόπουλος 3, Φλώρος 8, Σαράπης 6, Μάντζαρης.